Boháčka Paris Hilton: Nie som ani zďaleka hlúpa

Peniaze, sláva a krása - to všetko na titulkách svetových magazínov. Na prvý pohľad sa môže život Paris Hiltonovej mnohým zdať ako sen.

28.09.2020 00:00
Paris Hilton Foto: ,
Paris Hilton v Los Angeles.
debata (1)

Ako však sledovaná blondínka prezradila, dlhé roky sa cítila nešťastná a osamelá. Paris Hilton (39) v rozhovore pre austrálsku televíznu šou „Sunrise“ opísala, že bola dlhé roky veľmi nešťastná. Nemohla si vychutnávať svoj život, pretože vždy pracovala a nikdy nemala pokoj. „Cítila som sa taká stratená a osamelá. Musela som neustále cestovať, až 200 dní v roku. Všade okolo mňa boli vždy cudzí ľudia a fotoaparáty.“ A hoci na červených kobercoch sa vždy usmievala a pôsobila spokojne a šťastne, vo vnútri mala celkom iné pocity, tie však nedávala nikdy zo seba „von“.

V tom čase sa naučila neprejavovať svoje skutočné city, ale hrať obľúbenú rolu peknej a hlúpej blondínky. Ľudí fascinovala svojou rezervovanosťou. „Neustále som hrala nejakú rolu, aby svet nemohol vidieť, kto v skutočnosti som,“ opísala a dodala: „Nie som ani zďaleka hlúpa. Ale som veľmi dobrá v tom, ako dokážem hrať hlúpu blondínku,“ povedala.

Až teraz dokáže ukázať na verejnosti aj svoje pravé ja. Ako dodala, došlo jej, že sa nechce do histórie zapísať ako hlúpe, bohaté, blond dievča. Skutočnú Paris ukazuje v dokumente s názvom „This is Paris“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....