V Superstar si už nezaspieva Marcel Berky

Dojímavou rozlúčkou plnou sĺz sa skončilo piate vyraďovanie v speváckej súťaži Superstar. Z bratislavskej Incheby sa porúčal talentovaný Marcel Berky - študent z Veľkého Krtíša.

19.11.2007 22:20
debata

„Ďakujem všetkým, ktorí mi poslali hlasy, celému štábu a všetkým kolegom. Veľmi ich ľúbim, aj moderátorov,“ hovoril po oznámení verdiktu smutný Marcel. Jeho slová vyvolali slzy na tvárach dievčenských kolegýň, ale oči sa zaleskli aj dvojici moderátorov. V spojení so záverečnou pesničkou Loď do neznáma od Tublatanky, ktorú zaspieval Berky s Robom Šimkom, sa v tejto dojímavej atmosfére stalo pondelkové Rozhodnutie zaujímavejšie než preťahovaný a miestami už vyslovene nudný nedeľný prenos.

Odchod Marcela Berkyho však nebol neočakávaným minimálne pre porotcu Paľa Haberu. Ten mladého študenta, ktorý v nedeľu zahviezdil v spomenutom duete od Tublatanky a výrazne pohorel na skladbe od Phila Collinsa, tipoval na odchod zo Superstar. Vyčítal mu, že sa už neposúva dopredu a nevidieť na ňom chuť bojovať.

Zvyšní dvaja porotcovia sa v tipoch odlišovali. Dara Rolins odhadovala, že súťaž opustí Viera Berkyová. Lučenič označil Ivanu Kováčovú. „Mala by sa otočiť o 180 stupňov,“ vysvetlil Lučenič, ktorému prekáža, že sedemnásťročná študentka príliš kopíruje pôvodných interpretov.

Meno Martina Konráda, ktorý síce v nedeľňajšom finále predviedol zatiaľ svoj najlepší výkon, ale stále v zostave šiestich spevákov zostal na chvoste, nezaznelo ani raz. A s pätnásťročným študentom sa odmietli rozlúčiť aj hlasujúci diváci. Okrem neho v budúcom kole venovanom pesničkám od Miroslava Žbirku zaspieva aj Robo Šimko a trojica dievčat – Dominika Mirgová, Viera Berkyová a Ivana Kováčová.

debata chyba

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...