Hviezda Hry o tróny odhalila tehotenské chvíle v bikinách. Takáto krásna bola...

Jej prvé dieťa je už na svete nejaký ten týždeň, no až teraz sa herečka Sophie Turner rozhodla vpustiť fanúšikov do intímnych momentov svojho prvého tehotenstva.

29.09.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet),

Hviezda seriálu Hra o tróny zverejnila na svojom Instagrame počas víkendu sériu záberov, ktoré ju zachytávajú v požehnanom stave. Najmä fotografie, na ktorých sa vysoká blondínka objavuje v bikinách a s tehotenským bruškom, vyvolali nadšené a pochvalné reakcie.

Dvadsaťštyriročná Turner pózuje na jednej s úsmevom na plážovom ležadle, na ďalšej je v bazéne spoločne so štvornohým miláčikom, o ktorého sa starajú aj s manželom Joem Jonasom. A posledný záber zachytáva jej tehotenské bruško v hodvábnom pyžame a Jonasovu ruku, ktorá ho hladí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet),

Dievčatko, ktoré dostalo meno Willa, prišlo na svet v druhej polovici júla tohto roka. Iba nedávno paparazzovia zachytili čerstvých rodičov v uliciach Los Angeles a zdá sa, že Turner už nemá na sebe ani stopu po tehotenských kilogramoch.

Celebritní rodičia sa rozhodli dopriať svojmu novorodencovi súkromie a zatiaľ sa na verejnosti neobjavili žiadne fotografie dcérky Willy. Tehotenské zábery Turnerovej sú možno akousi „náhradou“ pre fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Instagram #Sophie Turner

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...