Konečne ako mama! Klumovú zachytili s deťmi, takto sa bláznili na pláži

Posledné roky sa zdalo akoby bývalú topmodelku a televíznu osobnosť Heidi Klumovú poznali médiá len z červeného koberca. Alebo odhalenú na sociálnych sieťach. Počas víkendu však po čase ukázala aj svoju súkromnú podobu.

29.09.2020 00:00
debata
zväčšiť Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum (vľavo)... Foto: GAMR/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum (vľavo) fotografuje šantiacu rodinu. Jej manžel Tom (druhý zľava) so starším synom Henrym nesú dcéru Leni. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum (vľavo) fotografuje šantiacu rodinu. Jej manžel Tom (druhý zľava) so starším synom Henrym nesú dcéru Leni. V pozadí je najmladšia dcéra Lou.

Nemecká rodáčka, ktorá sa pred dvoma rokmi vydala za svojho krajana Toma Kaulitza, sa objavila na pláži v Malibu. A to rovno s kompletnou rodinou. Plavovlásku, samozrejme, sprevádzal manžel Kaulitz. Príjemné víkendové popoludnie a slnečné lúče si však užívali aj všetky Klumovej deti.

Paparazzom sa podarilo objektívmi zachytiť jej najstaršiu dcéru Leni (16), ktorej otcom je bývalý pretekársky mogul Flavio Briatore. Nechýbali však ani synovia Henry (15) a Johan (13) a najmladšia dcéra Lou (10), ktorých otcom je Klumovej exmanžel – spevák Seal.

Tentoraz sa pritom slávna nemecká rodáčka a niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret skutočne predvádzala ako spokojná a nadšená mama. Na pláži bola takmer celý čas v dlhých nohaviciach a zavinutá v kardigane, užívala si pohľad na svoje spokojné ratolesti a túlila sa k partnerovi. V jednom momente sa potom rozbehla na okraj morského pobrežia a bláznila sa s najmladšou dcérkou Lou, ktorá si slnečný víkend užívala spoločne s bratmi v plavkách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sunday ❤️ a beautiful day with my family #california #beach #malibu #‍♀️⛵️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Samozrejme, Heidi Klum momentku z tohto priam idylicky pôsobiaceho rodinného popoludnia zdieľala aj na svojej sociálnej sieti. „Nedeľa, nádherný deň s mojou rodinou,“ napísala k záberu, kde sa usmieva do objektívu.

Iba pred pár mesiacmi sa rozvírila debata o tom, že medzi Klumovou a jej exmanželom Sealom nie je situácia taká ideálna, ako sa zdalo. Dôvodom mali byť práve deti, ktoré chcela Nemka vziať do rodnej krajiny na niekoľko mesiacov, kým tam bude nakrúcať ďalšiu sériu svojej televíznej šou Nemecko hľadá topmodelku.

Spor bývalých partnerov sa skončil na súde, ale verdikt dopadol v prospech mamy. Plavovlasá celebrita môže odcestovať a spolu s ňou aj jej ratolesti. Na oplátku budú tráviť deti po opätovnom návrate do Los Angeles viac času s ich otcom. Seal môže kedykoľvek deti v Nemecku navštíviť a modelka mu musí stretnutie umožniť. V prípade, že v USA bude hroziť pre pandémiu zatvorenie hraníc, Klum musí okamžite prijať preventívne opatrenia a vrátiť sa s deťmi domov, do USA, rozhodol súd.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Instagram #Heidi Klum #Malibu

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...