Všetko v mojom živote je lepšie ako kedykoľvek predtým, tvrdí Emma Drobná

Jedna z najznámejších slovenských speváčok Emma Drobná vydala druhý štúdiový album Better Like This.

30.09.2020 00:00
debata
Speváčka Emma Drobná. Foto: Warner Music
Speváčka Emma Drobná. Speváčka Emma Drobná.

Nahrávka vznikala počas dvoch rokov v spolupráci s osvedčeným spoluautorským a producentským tímom Adrián Líška, Peter Graus a Tomáš Zubák. Zaujímavosťou je opäť jediná skladba v slovenčine Stratím sa ti ráno, do ktorej si Drobná pozvala slovenského rapera Separa. Z novinky cítiť moderný zvuk aj uptempové skladby.

„Lepšie je to takto, mám pocit, že nový album ma vystihuje omnoho viac ako osobu aj ako speváčku, lebo všetko v mojom súčasnom živote je lepšie ako kedykoľvek predtým,“ vysvetľuje Drobná názov albumu. „Aj pieseň s názvom Better Like This, ktorá sa objavuje na albume, patrí medzi moje najobľúbenejšie. A skratka názvu BLT označuje známy sendvič. Pripadalo mi to veľmi originálne a vtipné, spojiť to s titulom môjho druhého štúdiového albumu,“ dodala.

zväčšiť Speváčka Emma Drobná. Foto: Warner Music
Speváčka Emma Drobná. Speváčka Emma Drobná.

Album dlhšie predznamenáva pieseň Yeah Baby!, ktorá sa už 11 týždňov drží v prvej 20 najhranejších piesní na Slovensku. Speváčka prežíva aktuálne šťastné obdobie aj v súkromí, čo sa prejavilo aj na nálade tejto piesne. Svieži singel sa stal letným hitom a ide o druhú skladbu z nového albumu po piesni Demons.

Rodáčka z Nového Mesta nad Váhom, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka víťazstvu v súťaži Česko-Slovenská SuperStar 2015, vydala prvý štúdiový album You Should Know vydala v roku 2017. Najväčším hitom z neho sa stala skladba Words. Na YouTube klip nazbieral vyše 8,3 milióna pozretí. Drobná bola na Slovensku opakovane vyhlásená za najúspešnejšieho interpreta, čo sa rádií týka. Jej single Smile a Words sa stali najhranejšími piesňami v slovenskom éteri v rokoch 2017 a 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #album #zivot #Emma Drobná

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...