Ako bude vyzerať šou Harryho a Meghan pre Netflix?

Princ Harry (36) a vojvodkyňa Meghan (39) začiatkom septembra zverejnili informáciu o spolupráci so spoločnosťou Netflix o výrobe viacerých programov.

29.09.2020 14:30
Britain Royals Foto: ,
Prince Harry a Meghan.
debata

Viacročná dohoda zahŕňa dokumentárne filmy, dokumentárne seriály, filmy i detské programy. Ako aktuálne informuje denník The Sun, mohlo by ísť o spoluprácu na reality sérii, ktorú by niekdajšia herečka rada využila aj na to, aby ukázala ľuďom svoje pravé ja, nie to, ktoré prezentujú bulvárne médiá. Pohľad do súkromia však diváci zrejme očakávať nemôžu. Pár by mal pracovať najmä za kamerou v pozícii producentov programov, ktoré otvárajú sociálne a spoločenské témy, Netflix ich však chce mať aj pred kamerou.

Relácia, ako píše The Sun, má byť jemná a vkusná, nejde o žiadnu bulvárnu a prvoplánovú šou. Nie je však celkom jasné, ako veľmi otvorení v nej budú Harry a Megahn. Je pravdepodobnejšie, že v popredí bude výlučne ich činnosť pre charitatívne organizácie, než pohľad na ich život čoby súkromných osôb. Šou má vznikať tri mesiace.

Viacročná dohoda s Netflixom zahŕňa dokumentárne filmy, dokumentárne seriály, filmy i detské programy. "Budeme sa sústrediť na tvorbu obsahu, ktorý informuje ale takisto dáva nádej,“ uviedli začiatkom septembra Harry a Meghan. Dodali, že výroba inšpiratívnych rodinných programov je pre nich ako čerstvých rodičov dôležitá. Šéf Netflixu Ted Sarandos povedal, že je „neuveriteľne hrdý“ v súvislosti s výberom vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #netflix

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...