Sestra utopenej herečky Riverovej sa sťahuje k švagrovi! Nesúďte, odkazuje

V lete svetom amerického šoubiznisu zamávala šokujúca správa o úmrtí herečky Naye Riverovej, ktorú svet poznal najmä vďaka televíznemu hitu Glee. Zostal po nej syn Josey, o ktorého sa momentálne stará Riverovej exmanžel Ryan Dorsey. Ale nielen on.

30.09.2020 00:00
People Naya Herečka Naya Rivera na archívnom... Foto: ,
Herečka Naya Rivera na archívnom zábere z roku 2018.
debata

Britský Daily Mail priniesol fotografie Dorseyho v spoločnosti mladšej sestry známej televíznej herečky. Nickayla Rivera sa podľa informácií novinárov rozhodla na čas nasťahovať ku svojmu niekdajšiemu švagrovi, aby mu pomohla s opaterou o vlastného synovca a sestrinho syna.

Dvojicu zachytili objektívy paparazzov niekoľko dní po sebe, dokonca priamo pri sťahovaní a nosení vecí do prenajatého domu v Los Angeles, kde by mali v trojici tráviť čas. Okamžite sa, samozrejme, objavili aj dohady o romantickej povahe vzťahu Nickayly Riverovej a Dorseyho. „Vyzerali byť spolu spokojní, zjavne jeden druhému pomáhajú v tomto náročnom období, ktoré vstúpilo do života oboch a pomáhajú si navzájom rozveseliť sa,“ komentoval zdroj, ktorý cituje práve britský Daily Mail.

Nickayla sa však ohradila voči tvrdeniam, že by s Dorseym mali pomer. Na svojom Instagrame zverejnila krátke vyhlásenie. „V najtemnejších chvíľach môjho života je jediná vec, na ktorej záleží, moji priatelia a moja rodina. Netrápi ma, ako veci vyzerajú navonok, pretože nik nemôže vidieť, aký agonizujúci moment v súčasnosti, všetci v našej rodine prežívame,“ komentovala.

„Naučila som sa, že na čom záleží najviac, je vedieť ukázať súcit, nesúdiť iných a nikdy nebrať ani chvíľu života ako niečo garantované. A dúfam, že všetci dokážete urobiť to isté,“ odkázala ešte na svojom konte na Instagrame.

Herečka Naya Rivera zahynula pri utopení v jazere Piri, keď sa vybrala na výlet na člne so svojím synčekom Joseym. Záchranári pátrali po nej niekoľko dní, aby následne objavili jej telo. Pitva vylúčila cudzí zásah a lekárski odborníci tiež vylúčili možnosť samovraždy. Smrť herečky je podľa oficiálnych zdrojov vnímaná ako nešťastná zhoda okolností.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #úmrtie #sestra #Naya Rivera

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...