Takmer 40 rokov spolu! Bon Jovi s manželkou prezradili tajomstvo ich lásky

Už vyše tridsať rokov trvá manželstvo jednej z najväčších rockových hviezd 90-tych rokov, speváka Jona Bon Joviho a jeho polovičky Dorothey. Magazín People v najnovšom vydaní prináša príbeh ich lásky.

01.10.2020 13:18
debata (2)

Dvojica sa poznala už dávno predtým, ako si povedali spoločné áno pred oltárom. Keďže Bon Jovi spoznal svoju partnerku už na strednej škole, ich vzťah má dnes už štyridsaťročnú spoločnú históriu. Na to, aby dokázali vo svete šoubiznisu zostať tak dlho spolu, sa však museli naučiť jednej veci.

„Vzájomný rešpekt,“ vyhlásil pre People 58-ročný spevák a skladateľ. „Vyrásť spolu a rásť spolu ďalej. A tiež je za tým asi to, že sa máme fakt radi. Chceme spolu tráviť čas,“ pokračoval v rozhovore pre špeciálne vydanie časopisu, ktorý partnerov umiestnil aj na titulnú stranu.

Obal nového albumu 2020 od formácie Bon Jovi. Foto: SITA/AP
Obal nového albumu 2020 od formácie Bon Jovi. Obal nového albumu 2020 od formácie Bon Jovi.

Podľa jeho manželky Dorothey je však čiastočne zásluha aj v jej rukách. „Vždy hovorím, že som bola dobrá v tom, že som dokázala objaviť potenciál. Mám na to dar,“ komentovala s humorom pre People.

Dvojica za 31 rokov manželstva spoločne vychovala štyri deti. Najstaršou z nich je dcéra Stephanie, ktorá oslávila 27 rokov. Po nej sa im narodili synovia Jesse (25), Jacob (18) a Romeo (16).

Ani dva roky pred dovŕšením šesťdesiatky neprestáva Jon Bon Jovi s tým, čo ho vo svete najviac preslávilo – s autorstvom nových pesničiek. Zbrusu nový album pod názvom 2020, ovplyvnený aj aktuálnymi udalosťami posledných mesiacov, vychádza v piatok 2. októbra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #recept #People #Jon Bon Jovi

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...