Online rozhovor s terapeutkou Mašlonkovou

Priaznivý čitateľský ohlas na článok nás podnietil v myšlienke pozvať magisterku Mašlonkovú na online rozhovor, v ktorom sa môžete opýtať na všetko, čo vás v súvislosti s touto metódou liečenia zaujíma. Ide o jednu z metód, ktorá pomáha odstrániť depresie, strach, úzkosť a osobné či pracovné problémy.

08.09.2004 11:45
debata

Metódou nazvanou „One Brain“ pomáha terapuet odblokovať v človeku negatívnu energiu v mozgu, pomáha deťom i citovo labilným dospelým jedincom, frustrovaných zo seba, z okolia či z neúspešného života. Jej hlavnou úlohou je odstrá­nenie spomínaných psychických blokov, čím sa obnoví energetický tok a zaktivizuje sa samoliečiaci mechanizmus tela.

Viac sa dočítate v článku ""Odblokujme sa metódou „One Brain“ .{target:}":[http://koktail.pravda.sk/sk_kzdravie.asp?…]

Racionálnejšia obec psychiatrov však hovorí, že One Brain metóda môže byť len časť celkovej liečby, ale nie tá podstatná. Psychiatrička MUDr. Hessová vraví: „Čo sa týka menších frustrácií alebo slabších depresií, môže byť, samozrejme, akási pozitívna autosugescia, pacientovi prospešná. Keď však už ide napríklad o ťažkú depresiu, či posttraumatický syndróm, alebo iné vážne psychiké choroby, pacient je v podstate bez pomoci liekov bezbranný. Vtedy človek musí pravidelne užívať predpísané lieky a sugescie, rôzne terapie, medzi ktoré patrí aj One Brain, môžu nastúpiť až po stabilizované psychického stavu ťažko chorého pacienta.“

Rozhovor s psychiatrom, ktorý zastáva racionálnejší prístup k liečbe pacienta, uverejníme v blízkej budúcnosti.

Svoje otázky môžete klásť tu.

debata chyba

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...