Dídžej Afrojack sa priženil do slávnej rodiny: Nevesta má peniaze aj výstavný dekolt

Pre pandémiu koronavírusu sú v mnohých krajinách zakázané svadobné oslavy a sobáše sú obmedzené len na minimálny počet návštevníkov. V Taliansku to však zjavne neplatí a využil to aj známy holandský dídžej.

02.10.2020 09:49
debata
Elettra Lamborghini a holandský dídžej Nick Van... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
560185875 Elettra Lamborghini a holandský dídžej Nick Van de Wall známejší ako Afrojack sa zosobášili vo Villa Balbiano pri jazere Como.

Majster spoza mixážneho pultu známy ako Afrojack sa ešte počas uplynulého víkendu oženil s príťažlivou Elettrou Lamborghini a stal sa tak súčasťou slávnej rodiny, ktorej firma stála za zrodom štvorkolesových tátošov.

Svadobný obrad sa konal pri Lago di Garda a na veľkolepej svadobnej oslave sa zúčastnili desiatky hostí, rodinných priateľov, kamarátov aj celebritných tvárí, medzi nimi napríklad Afrojackov kolega David Guetta.

Takmer dva metre vysoký rodák z Holandska vyzeral po boku svojej vyvolenej naozaj spokojne. Pozornosť reportérov a hostí si však bez mihnutia oka uchmatla práve nevesta. Príťažlivá brunetka totiž vo svadobnej róbe z dielne Galia Lahav predviedla skutočne bujný dekolt, na ktorý sa nedalo nepozerať.

Nevesta Elettra Lamborghini prichádza na svoju... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Nevesta Elettra Lamborghini prichádza na svoju svadbu v sprievode otca. Nevesta Elettra Lamborghini prichádza na svoju svadbu v sprievode otca.

Tridsaťtriročný dídžej a jeho o sedem rokov mladšia manželka sa zoznámili v roku 2018 a krátko na to začali spolu randiť. V decembri minulého roka oznámili svetu zásnuby. Svadba sa mala konať už skôr, ale práve pre obmedzenia ju napokon museli presúvať. Taliansko, ktoré bolo na začiatku pandémie koronavírusu zasiahnuté najviac z európskych krajín, je však momentálne v zelenej zóne a patrí medzi bezpečné krajiny. Aj preto sa mohol veľkolepý obrad uskutočniť.

Elettru Lamborghini prezývali v minulosti aj vďaka jej túžbe predvádzať sa pred kamerami (a účinkovaniu v reality šou Geordie Shore) európskou Paris Hiltonovou. Vtipnou zhodou náhod je, že Afrojack v minulosti tvoril krátky čas pár aj s touto slávnou boháčkou. Bolo to v čase, keď spolupracoval na jej albume.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #dekolt #nevesta #boháč #Afrojack

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....