Jedna rozkošnejšia ako druhá! Seyfried ukázala nádherné momentky tehotenstva

V pondelok 28. septembra potvrdila herečka Amanda Seyfried s partnerom Thomasom Sadoskim, že sa stali dvojnásobnými rodičmi. Hrdinka filmov Bedári či Mamma Mia! sa podelila aj o momentky zo záveru tehotenstva.

03.10.2020 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Another sweet Before #tbt

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Seyfried (@mingey),

Pôvabná blondínka zverejnila na svojom Instagrame fotografiu so spokojným manželom a odhaleným tehotenským bruškom, ktorá vznikla len pár dní pred jej druhým pôrodom. Herečka porodila synčeka.

„Ešte jedna rozkošná z obdobia pred,“ napísala Seyfried ku fotografii. Pred ňou tiež zverejnila momentku, kde jej tehotenské bruško objíma drobnými rúčkami trojročná dcéra Nina – prvý potomok jej vzťahu s kolegom Sadoskim.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Before

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Seyfried (@mingey),

Dvojica sa zosobášila v roku 2017 a podľa mnohých priateľov a zdrojov z ich okolia sú priam dokonalou rodinkou. Seyfried, ktorú označovali za jeden z veľkých hereckých talentov, sa posledné roky sústredila viac na rodinný život a s manželom sa utiahli viac do ústrania.

Ako však informuje magazín People, rodinný život v ich prípade predsa len priniesol jednu výraznú zmenu. Po pôrode prvorodenej Niny sa obaja rodičia začali výrazne angažovať s neziskovej organizácii INARA na pomoc deťom posithnutým vojnovými konfliktmi vo svete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Amanda Seyfried #rodičia #Thomas Sadoski

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...