Úplne nahý Hugh Jackman! To musíte vidieť, herec zabáva v reklame na topánky

Jeho napumpované svaly na pláži s obľubou zachytávajú objektívy paparazzov, ale herec Hugh Jackman vie poriadne prekvapiť. Najviac zo svojho tela ukázal dobrovoľne. V reklame!

03.10.2020 00:00
Hugh Jackman Foto:
Herec Hugh Jackman v reklame na austrálsku značku obuvi R.M.Williams šiel celkom donaha.
debata (1)

Austrálsky rodák sa objavil v novom spote na austrálsku značku obuvi R.M. Williams, ktorý okamžite vzbudil pozornosť nielen u divákov, ale aj v médiách. Hrdina série o Wolverinovi sa totiž v reklame vyzliekol celkom donaha a hlavnú úlohu hrajú len topánky, ktoré má obuté na nohách.

Teda, presnejšie povedané, v hlavnej úlohe je tu humor, ktorý vyplýva z celej scény, keď sa nahý Jackman predvádza pred zástupcom značky a chváli obuv ako jedinečnú vec a pochvaľuje si rozhodnutie zo zmluvy, podľa ktorej môže „nosiť len R.M Williams“.

Napriek tomu, že ho zástupca presviedča, že to nie je myslené doslovne, herec ho preruší a odpovedá: „Moje slovo je moja vernosť. Ak poviem, že do niečoho idem, tak do toho idem naplno, jasné? Úprimne, veď ja by som mal platiť vám,“ hovorí nadšený obutý Jackman.

Záver spotu sa končí tým, že sa Jackman trie nahým zadkom o zamatovú stoličku a s nadšením hovorí, že všetko v R.M. Williams je také pohodlné. „Môžete si ho vziať,“ hovorí smerom ku kreslu zástupca výrobcu.

Päťdesiatjedenročný austrálsky herec sa pritom nespojil so značkou náhodou. Už minulý rok sa stal jej oficiálnym ambasádorom, pričom od roku 2015 do spoločnosti aj pravidelne investuje a je jedným z jej akcionárov. Jackman v jednom z rozhovorov uviedol, že topánky austrálskeho výrobcu nosí od začiatku svojej kariéry a je hrdý, že môže byť súčasťou tejto „R.M. Williams rodiny“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #reklama #obuv #nahý

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...