A teraz hovorím ja... Ex-snúbenec Demi Lovato tvrdí: To ona ma využila!

Rozchod Demi Lovato a Maxa Ehricha sa nezaobišiel bez prania špinavej bielizne na verejnosti. No kým doposiaľ sa vo väčšine médií objavovali tvrdenia o tom, že herec mal využiť slávnu speváčku, prichádza jeho verzia.

03.10.2020 13:00
Speváčka Demi Lovato a jej bývalý partner Max... Foto:
Speváčka Demi Lovato a herec a spevák Max Ehrich na kombinácii záberov.
debata

Dvadsaťdeväťročný Ehrich obvinil svoju bývalú snúbenicu z toho, že ho zneužila na reklamu a propagáciu vlastných aktivít. „Je to tá najbláznivejšia vec. Je to najbizarnejšia skúsenosť, ktorú dúfam, nikto nebude musieť prežiť. Pretože žiaden človek si také niečo nezaslúži,“ uviedol Ehrich osobne počas živého vysielania na svojom Instagrame.

„Bol som zamilovaný. Myslel som si, že som našiel tú pravú, ale teraz mi došlo, že som bol len využitý. Ale dúfam, že tá pesnička bude na prvom mieste v rebríčku, pretože viete čo, ak niekto niečo tak veľmi chce v materiálnom svete, nech si to má,“ odkázal Ehrich a narážal na nový singel Demi Lovato, skladbu Still Have Me, ktorú zverejnili pár dní po oznámení rozchodu.

„Dúfam, že toto ťa urobí šťastnou. Uži si to! Stratila si niekoho, kto ťa miloval naplno a úplne,“ odkázal ešte svojej bývalej partnerke. Po jeho videu, ktoré sa objavilo live, sa však množstvo internetových sledovateľov postavilo na stranu Lovato a obvinilo Ehricha „z predstierania a príšerného hereckého výkonu“.

Vzťah celebritnej dvojice odštartoval v marci, pričom pomerne rýchlo dvojica oznámila svoje rozhodnutie o zásnubách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Demi Lovato #obvinenia #Max Ehrich

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...