Rebel Wilson sa už blíži k víťaznej méte! Pár kíl a mám vytúženú váhu, odkazuje

Herečku Rebel Wilsonovú mnohí diváci vnímali ako najvtipnejšiu bacuľku súčasného filmového priemyslu. Austrálska rodáčka sa však už koncom minulého roka rozhodla pre fyzickú zmenu.

06.10.2020 00:00
debata

Blondínka, ktorú svet pozná najmä z hudobných komédií Ladíme!, začala trénovať ešte pred štartom koronakrízy. A neprestala ani v období, keď sa svet ocitol v karanténe a pod prísnymi pandemickými opatreniami.

Na svojom Instagrame zverejnila Wilson viackrát zábery z tréningu, momentky pri cvičení, alebo po ňom. A samozrejme, aj fotografie, ktoré zachytávajú postupnú fyzickú premenu, po ktorej túžila. Už dávnejšie prezradila, že je pre ňu cieľom dostať sa na váhu 75 kilogramov.

V nedeľu sa potom Wilson prihovorila fanúšikom opäť a prezradila, že už je takmer „v cieli“. „Krásnu nedeľu všetkým. Tento týždeň bol super natrieskaný, ale tiež som sa trikrát zobudila fakticky skoro a šla som do na turistiku,“ napísala herečka. „Dokonca som urobila pár stometrových šprintov, aby som dostala môj tep trošku vyššie. Hoci, je mi jasné, že môj šprint je pre niekoho jeho pomalý džoging,“ zavtipkovala si Wilson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Missing Monaco Dress: @badgleymischka Styling: @elizabethstewart1 Make-Up: @margo_holder Hair: @cyrillaloue

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Zároveň však dodala, že sa „cítim byť na seba hrdá, pretože už mi chýbajú len tri kilá do mojej vysnívanej hmotnosti“. To znamená, že Rebel Wilson sa dostala pod hranicu 80 kilogramov a momentálne by mala vážiť 78 kíl.

Herečka sa len nedávno objavila na charitatívnom gala evente v Monaku, ktorí hostil knieža Albert s manželkou Charlene. Razom sa stala stredobodom pozornosti a nielen preto, že na jej postave naozaj vidieť zmenu. Wilson totiž dorazila po boku nového priateľa, Jacoba Buscha, s ktorým sa spoznali ešte pred koronakrízou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Instagram #váha #Rebel Wilson

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...