Zamilovala sa do slávnej moderátorky! Anne Hecheovú to stálo kariéru

Hoci dnes sa zdá, že vzťahy osôb rovnakého pohlavia sú v Hollywoode vnímané bez predsudkov a toleranciou, mnohí herci by dokázali oponovať. Situácia bola ešte horšia koncom uplynulého milénia.

07.10.2020 00:00
Anne Heche Foto: ,
Anne Heche na podujatí televízie NBC.
debata

Potvrdila to aj herečka Anne Heche, ktorú si diváci môžu pamätať z filmového hitu 6 dní, 7 nocí alebo katastrofického filmu Sopka. Heche, ktorá sa v týchto týždňoch znovu objavila na obrazovkách, vďaka účinkovaniu v tanečnej súťažnej šou Dancing with the stars, sa rozhovorila o svojom niekdajšom vzťahu s moderátorkou Ellen DeGeneresovou.

„V roku 1997 som stretla Ellen na párty magazínu Vanity Fair a to bola noc, keď sa môj život zmenil navždy,“ vyhlásila v televíznom vstupe v rámci spomenutej relácie. „Môj film Sopka mal mať premiéru a ja som produkcii povedala, že na premiéru vezmem Ellen ako moju partnerku. Odpoveď bola, že ak to spravím, prídem o kontrakt so štúdiom Fox,“ uviedla Heche.

„Sama mi vtedy povedala, aby som ich počúvla a urobila, čo hovoria. Ale rozhodla som sa inak. Vzala som Ellen na premiéru. Film sa ešte ani neskončil a nás už hnali preč zo sály a nemohla som ísť ani na našu vlastnú after-párty po premiére, pretože všetci mali strach, že sa v tlači objavia moje fotografie s inou ženou,“ opísala situáciu dnes 51-ročná Heche.

„Bola som vo vzťahu s Ellen DeGeneresovou tri a pol roka a stigma spojená s týmto vzťahom bola taká veľká, že som prišla o multimiliónový kontrakt a desať rokov som nenakrútila žiaden štúdiový film. Varovala ma, že sa to stane, ale ja som to nechcela urobiť inak,“ podotkla tiež herečka, ktorá sa po rozchode so známou moderárotorkou vydala za Colemana Laffoona a porodila mu syna Homera. Nasledoval ďalší vzťah s mužom, hercom Jamesom Tupperom, s ktorým má Heche druhého syna Atlasa.

Momentálne je Anne Heche single. Moderátorka Ellen DeGeneres žije v manželstve s herečkou Portiou De Rossiovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kariéra #vzťah #Ellen DeGeneres #Anne Heche

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...