Chris Evans znovu púta pozornosť! Samozrejme, bez trička... a v ľadovej vode

Iba nedávno sa stal najvyhľadávanejším menom na Twitteri. Herec Chris Evans to spôsobil údajným náhodným zverejnením fotografie penisu, ktorý mal patriť práve jemu. Teraz však púta pozornosť opäť.

08.10.2020 00:00
debata
Herec Chris Evans prichádza na premiéru. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chris Evans Herec Chris Evans prichádza na premiéru.

Predstaviteľ komiksového hrdinu Kapitána Ameriku zverejnil len pred pár dňami na svojom profile video, kde sa rozhodne skočiť do vlastného bazéna. Vraj predtým než ho pred prichádzajúcou zimou zakryje a nechá niekoľko mesiacov „oddychovať“.

Viac než samotný bazén či záhrada vily, v ktorej 39-ročný herec žije, zaujala verejnosť Evansova figúra v šortkových plavkách. Niet totiž pochýb o tom, že herec sa stále udržiava vo forme a má stále svalnaté telo filmového hrdinu.

Potetovaný americký herec skočí salto vzad a celej situácii sa prizerá jeho štvornohý miláčik, pes Dodger. Chris Evans tiež nedávno vzbudil pozornosť novým (údajným) románikom, keď ho viackrát načapali s britskou herečkou Lily Jamesovou.

Kráska, ktorá stvárnila napríklad Popolušku v ostatnej filmovej verzii slávnej rozprávky, však odmietla potvrdiť zástupcom médií, či s americkým kolegom sú vo vzťahu. K súkromiu sa nevyjadruje ani Evans. A ak tak urobí, väčšinou to spojí s iróniou alebo žartom. Na žart obrátil aj nedávne zverejnenie záberov penisu na svojom Instagrame, keď poznamenal, že „ak už má konečne pozornosť ľudí okolo, chcel by ich poprosiť, aby šli voliť“.

zväčšiť Herec Chris Evans na zábere z prvého filmu... Foto: SITA/AP, Jay Maidment
Herec Chris Evans na zábere z prvého filmu série Kapitán Amerika. Herec Chris Evans na zábere z prvého filmu série Kapitán Amerika.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #Chris Evans #Telo #forma #video

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...