Sharon Osbourne priznala pokus o samovraždu: Až toto ju zastavilo!

Patrí medzi obľúbené televízne tváre a divákov na nej fascinuje jej humor, ale aj nespútaná energia. Málokto vie, že Sharon Osbourne pred časom trpela vážnymi psychickými problémami a dokonca chcela spáchať samovraždu.

10.10.2020 00:00
debata
Televízna porotkyňa a zabávčka Sharon Osbourne. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízna porotkyňa a zabávčka Sharon Osbourne. Televízna porotkyňa a zabávčka Sharon Osbourne.

V rozhovore pre program The Talk, televíznu talk-šou s niekoľkými známymi ženami v úlohe moderátoriek, sa Osbourne rozhovorila o tomto ťažkom období. Prezradila tiež, čo ju zastavilo v tom, aby svoje rozhodnutie ukončiť život zopakovala.

„Pred štyrmi rokmi som si chcela vziať život. A nebolo to kvôli tomu, aby som na seba upútala pozornosť, skrátka som to nevedela zniesť,“ uviedla Sharon Osbourne. Po prvom pokuse sa rozhodla vyhľadať odbornú pomoc a strávila nejaký čas v zariadení pre ľudí s psychickými problémami. Práve tam sa jej životné nastavenie zmenilo.

„Stretla som dve dievčatá, vďaka ktorým som zmenila pohľad na to celé, čo cítim. Povedali mi, že pili a brali drogy. Obe prišli o mamy, jedna aj druhá spáchali samovraždu a tie dievčatá to tak zničilo, úplne im to pokašľalo život. Nedokázali sa vyrovnať s vlastnou existenciou,“ pokračovala Osbourne.

„Vtedy mi došlo, že toto isté by som vlastne urobila mojim deťom, mojej rodine. Bol to ako elektrický šok. Povedala som si, daj sa dokopy, nemôžeš to dopustiť,“ uviedla tiež 68-ročná matka troch detí a manželka známeho hudobníka Ozzyho Osbourna, ktorú aj slovenskí diváci môžu poznať napríklad z hudobnej šou X Factor ako jednu z porotkýň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #samovražda #Sharon Osbourne

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...