Mesiac tajila pôrod druhého syna! A to nie je Kalingovej jediné tajomstvo...

Na jednej strane sú celebrity, ktoré doslova informujú o každom svojom kroku a potom je tu druhá skupina, ktorá dokáže priam šokovať, keď vyjde najavo nejaká udalosť z ich súkromného života. Herečka Mindy Kaling patrí do druhej skupiny.

10.10.2020 11:00
debata
Herečka Mindy Kaling v pestrých šatách s... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Mindy Kaling v pestrých šatách s kvetovaným vzorom. Herečka Mindy Kaling v pestrých šatách s kvetovaným vzorom.

Nasvedčuje tomu aj fakt, že takmer mesiac dokázala komediálna hviezda utajiť fakt, že priviedla na svet svoje druhé dieťa – syna, ktorý dostal meno Spencer. Mediálny svet dokonca nezachytil ani to, že 41-ročná herečka bola tehotná.

Odhalenie prišlo až počas jej vstupu v talk-šou moderátora Stephena Colberta, ktorý ako prvý správu priniesol. „Áno, je to niečo, čo teraz hovorím verejne prvýkrát. Cítim sa tak zvláštne. Tretieho septembra som porodila syna,“ uviedla Kaling s úsmevom.

„Nikto ani nevedel, že si bola tehotná,“ reagoval Colbert a na to mu herečka jeho slová potvrdila. „Viem, viem. Je to novinka pre dosť veľa ľudí. Je to tak,“ dodala ešte hrdinka americkej verzie seriálu Kancl.

Zaujímavosťou tiež je, že herečka tají aj totožnosť otca jej detí. Už pri prvom, dcérke Katherine, sa médiá začali zaujímať o to, kto je otcom jej dievčatka. Kaling vtedy uviedla, že nebude hovoriť o jeho totožnosti do chvíle, kým nebude schopná sa o otcovi porozprávať najprv s vlastnou dcérou. Podľa nej je ona tá prvá, ktorá by ju mala poznať a až potom môže prísť na médiá a verejnosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Mindy Kaling

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...