Meškám kvôli vojvodkyni Kate! Dobrá výhovorka, čo poviete? A dokonca pravdivá

Vojvodkyňa Kate počas týždňa celkom prekvapivo navštívila Univerzitu v Derby, aby sa stretla so študentami prvého ročníka.

11.10.2020 14:00
Vojvodkyňa Kate Foto:
Vojvodkyňa Kate navštívila Univerzitu v meste Derby, kde sa stretla so študentami prvého ročníka.
debata

Prišla sa s nimi porozprávať aj o tom, ako koronakríza ovplyvnila študentský život. Univerzitu navštívila v rámci propagácie starostlivosti o duševné zdravie, ktorej sa už roky aktívne venuje v rámci nadácie kráľovskej rodiny.

Návšteva vojvodkyne z Cambridge nebola dopredu oznámená, aby sa vyhla davu prizerajúcich sa ľudí, čo by porušilo aktuálne nariadenia, ktoré platia v Británii ohľadom sociálneho odstupu. Práve nečakané objavenie sa vojvodkyne vo dverách školy spôsobilo priam šok jednej zo študentiek, ako uviedla na svojom Twitteri.

Akonáhle ju mladá študentka zbadala, zostala na chvíľu doslova „ochromená“, potom však vytiahla mobil, aby jej príchod natočila a následne ho zverejnila na sociálnej sieti. Kvôli tomuto činu však meškala na hodinu, čo musela neskôr vysvetľovať svojmu učiteľovi. Fanúšikovia kráľovskej rodiny ju na Twitteri podporili, že vojvodkyňa Kate ako dôvod meškania určite stála za to a že to musí pochopiť aj jej učiteľ.

Vojvodkyňa Kate navštívila Univerzitu v meste...
Vojvodkyňa Kate navštívila Univerzitu v meste...
+3Vojvodkyňa Kate navštívila Univerzitu v meste...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...