Stewart o časoch, keď začala randiť so ženami: Niektoré veci chápem až dnes

Herečku Kristen Stewartovú si magazín In Style vybral ako hviezdu svojho novembrového vydania. V časopise nechýba ani rozhovor, ktorý sa dotkol mnohých osobných tém. Medzi nimi aj sexuálnej orientácie.

11.10.2020 11:00
debata
Herečka Kristen Stewart. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart.

Niekdajšia hviezda filmového hitu Twilight, ktorá tvorila dlhší čas pár s Robertom Pattinsonom, sa neskôr začala stretávať so ženami. Byť celebritou a mať súkromný život pod neustálym drobnohľadom, je podľa 30-ročnej Stewartovej mimoriadne náročné.

„Keď som prvýkrát začala chodiť s dievčaťom, okamžite prišli otázky, či som lesbička. A ja som si pomyslela, bože, veď mám 21 rokov. Čo sa ma to pýtate,“ prezradila v rozhovore herečka.

„Mala som pocit, že možno zraňujem ľudí, s ktorými som bola. Nie preto, že by som sa hanbila byť otvorene homosexuálna, ale preto, že som neznášala prezentovať sa verejne. Vnímala som to ako nejaké vykrádanie. Jeden čas som si dokonca pripadala ako uväznená,“ komentovala Stewart.

Podotkla, že aj v jej predchádzajúcich vzťahoch, ktoré boli s mužmi, sa vždy obaja snažili nebyť fotografovaní, nebyť na očiach, nestať sa majetkom verejnosti. „Možno aj preto som si neuvedomala ten pridaný tlak, že by som mala reprezentovať homosexuálnu menšinu. Nerozumela som vtedy tomu. Vidím to až dnes,“ doplnila Kristen Stewart, ktorá už o svojej sexuálnej orientácii hovorí otvorene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #rozhovor #homosexualita

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...