Ako skala! Svaly slávneho futbalistu sa nemenia. Formu si udržiava aj tancom

Aj napriek obmedzeniam sa zábavný televízny priemysel v USA nezľakol. Jedným z programov, ktorého nakrúcanie prebieha aj napriek obmedzeniam, je tanečno-súťažná šou Dancing with the stars, v ktorej bojujú pred porotou na tanečnom parkete lokálne celebrity.

12.10.2020 00:00
debata
Bývalý futbalový hráč Vernon Davis odchádza z... Foto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Vernon Davis Bývalý futbalový hráč Vernon Davis odchádza z tréningu novej série tanečnej šou Dancing with stars.

Jednou z nich je aj americký športovec, hráč amerického futbalu Vernon Davis, ktorý si už stihol získať divákov aj porotu. Spolu s nimi aj reportérov striehnucich na ulici pred štúdiom.

Len nedávno práve paparazzovia zachytili 36-ročného Vernona Davisa na ceste z tanečného tréningu. Športová hviezda maskované pod ochranným rúškom ponúkla objektívom pohľad na svoje vyšportované telo. A veruže, nejedna fanúšička či fanúšik museli nadšením obdivovať Davisovu muskulatúru.

Keď si na seba naťahoval tričko, odhalil aj brušné svaly. Tie vyzerajú akoby ich vysekali zo skaly. Viacero amerických médií prinieslo fotografie s poznámkami, že hoci Vernon Davis už nehrá profesionálne, stále má postavu špičkového športovca.

zväčšiť Bývalý hráč amerického futbalu Vernon Davis na... Foto: SITA/AP, Jeff Chiu
Bývalý hráč amerického futbalu Vernon Davis na zábere z roku 2016. Bývalý hráč amerického futbalu Vernon Davis na zábere z roku 2016.

Na tanečnom parkete patrí Davis k tým horším hviezdam, to mu však neberie chuť a energiu na tréningy a snahu zlepšiť sa. Na otázku, či by v súčasnej situácii zvažoval návrat na ihrisko, odpovedal odmietavo. Dôvodom má byť práve koronavírus, ktorý zasiahol aj množstvo športových klubov. Nákaza sa v nich šíri pomerne rýchlo.

„Záleží mi na mojej rodine a blízkych, na ktorých by takéto rozhodnutie mohlo mať dopad. Aj preto by som pravdepodobne v tejto sezóne nehral,“ uviedol bývalý hráč tímov Denver Broncos a Washington Redskins, ktorý v roku 2019 ohlásil koniec kariéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #svaly #Vernon Davis

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...