Vždy som bola privilegovaná, úprimne priznáva Jane Fonda

Ako dcéra slávneho herca Henryho Fondu peniaze počítať nikdy nemusela. Ani v časoch, kedy sa jej darilo profesionálne horšie.

12.10.2020 00:00
Herečka Jane Fonda vyzerala na premiére novinky... Foto: ,
Herečka Jane Fonda.
debata

Už pred rokom sa oscarová hviezda Jane Fonda nechala počuť, že pomôže zmenšiť množstvo odpadu aj tým, že prestane kupovať oblečenie – práve odevný priemysel patrí k top znečisťovateľom životného prostredia. 82-ročná herečka sa k téme vrátila aj v aktuálnom rozhovore pre magazín Interview. Herečke a takisto aktivistke otvorila oči iná aktivistka, Greta Thunberg.

Vyzýva všetkých, aby recyklovali oblečenie, ktoré majú v šatníku, namiesto absurdného nakupovania nových vecí každú sezónu. „Nesmieme byť nenásytní. Aj keď máme niečoho menej, môžeme byť spokojní. Ja sa snažím nenakupovať nové oblečenie,“ opísala herečka. Pre hviezdu, ktorá má skrine preplnené vecami, to môže byť ľahšie ako pre ostatných, čo priznala aj ona sama.

V rozhovore pre spomínaný časopis takisto zdôraznila, že vždy patrila k privilegovaným osobám, čo si veľmi dobre uvedomovala. „Musím byť úprimná. Som dcéra Henryho Fondu. Vždy som bola privilegovaná. Keď som sa snažila zarobiť peniaze a išlo mi to s ťažkosťami, mala som úspory, po ktorých som mohla vždy siahnuť. Nechcem predstierať, že som musela niekedy počítať posledné centy,“ vysvetlila šarmantná osemdesiatnička.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Fonda

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...