Neuveriteľná premena 40-ročnej Ivy Pazderkovej! Herečka to dotiahla do súťaže Bikini fitness

Herečka Iva Pazderková sa pod dohľadom trénera pustila pred mesiacmi do plnenia svojho sna. Vyrysované svaly, tehličky na bruchu - tak vyzerá jej "nové telo", ktoré predviedla v súťaži Bikini fitness.

12.10.2020 08:20
debata (7)

Známa česká herečka Iva Pazderková (40) sa v nedeľu pochválila svojim fanúšikom na Instagrame skvelou správou. Jej sen sa splnil, premena, o ktorú sa dlhé mesiace snažila, vyšla. Dokonca jej priniesla aj ovocie v podobe zaujímavého umiestnenia sa v súťaži Bikini fitness. Skončila na desiatom mieste.

„39 vs. 40. Pred a po. Večná únava, smutná hlava a ‚bombarďáky‘ cez pupok vs. energia a radosť v bikinách aj po superkompenzačnom týždni. Veľmi vzdialený a zdanlivo nedosiahnuteľný sen vs. 10. miesto v kategórii nad 170 cm zo 17 súťažiacich (doteraz mám pocit, že je to nejaký omyl, vôbec mi nenapadlo, že nebudem posledná), čo však zďaleka nie je také dôležité, ako táto cesta. Ide to. Overené mnou. Ide si plniť sny. Občas to veľmi bolí, ale to aj vtedy, keď človek nič nerobí,“ napísala Pazderková na Instagrame k sérii fotografií, na ktorých pózuje pred začatím procesu „premeny“ a po nej.

O svojej ceste za snom herečka pravidelne informovala, zdieľala niektoré cviky aj fotografie toho, ako sa jej telo postupne mení. Až do podoby súťažiacej z Bikini fitness.

Herečka Iva Pazderková na archívnej snímke. Foto: Schwarzkopf Elite Model Look
Herečka Iva Pazderková. Herečka Iva Pazderková na archívnej snímke.

Rodáčka z Uherského Hradišťa je známa z filmov ako Tu strážim ja či Pouta. Účinkuje aj v seriáloch – diváci ju poznajú zo sérií ako Na vode, Cukráreň, Vraždy v kruhu či Kriminálka Anděl.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #fitness #Iva Pazděrková

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...