Slová plné radosti o malom Archiem! Meghan a Harry sa odpovediam o súkromí nebránili

Vojvodkyňa Meghan(39) a princ Harry (36) sa aktuálne rozhovorili aj o súkromí, porozprávali, ako si užívajú čas s ich malým synom Archiem.

13.10.2020 00:00
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu... Foto: ,
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu držia v náručí synčeka Archieho - archívna snímka.
debata

V nedeľu sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu posadili na svoju pohovku a prostredníctvom videohovoru pri príležitosti „Medzinárodného dňa dievčat“ sa rozprávali s 23-ročnou Malalou Yousafzaiovou. Pakistanská aktivista Júsufzaj kládla otázky nielen o vzdelávaní dievčat vo svete, ale sledovaného páru sa opýtala aj na to, ako trávia čas počas pandémie s ich 15-mesačným synom Archiem.

„Ako trávite čas počas pandémie covidu?,“ opýtala sa Yousafzai. „Na zoome,“ povedal princ Harry vtipne a Meghan už pokračovala o tom, ako vnímajú pokroky syna Archieho: „Boli sme obaja pri jeho prvých krokoch, pri jeho prvom pokuse o beh,“ opísala pyšná mama. „Videli sme jeho prvé všetko…,“ povedal Harry. Meghan a Harry, ktorí sa začiatkom tohto roka „odstrihli“ od britskej kráľovskej rodiny, sa nedávno usadili v kalifornskej Santa Barbare, vo štvrti Montecito. Meghan uviedla, že ona a Harry sú nesmierne šťastní za to, že môžu tráviť toľko času so synom.

„Máme v mnohých ohľadoch šťastie, môžeme sledovať, ako syn rastie. Keby nebolo pandémie, cestovali by sme oveľa viac, viac by sme aj pracovali a mnohé takéto vzácne chvíle by sme zmeškali. Teraz si užívame veľa skvelého času ako rodina,“ dodala vojvodkyňa Meghan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...