Zvodná kráska Emily Ratajkowski chystá knihu... Obsah? Tak pozor, vážení!

Široký svet ju vníma najmä ako ženu s dokonalým telom, ktoré veľmi rada predvádza. Lenže modelka a herečka Emily Ratajkowski to celé vníma trochu inak. A chcem o tom presvedčiť aj vo vlastnej knihe.

13.10.2020 00:00
Modelka Emily Ratajkowski na archívom zábere. Foto: ,
Modelka Emily Ratajkowski na archívom zábere.
debata

Pred pár dňami americké médiá potvrdili, že Ratajkowski sa bude realizovať aj ako knižná autorka. Podpísaná by mala byť zmluva s vydavateľstvom Metropolitan Books, na základe ktorej by mala Ratajkowski pripraviť knihu vlastných esejí s názvom My body (Moje telo).

Kniha by sa mala na pultoch objaviť v roku 2022 a podľa prvých vyhlásení pre médiá by v nej mala príťažlivá dáma priniesť svoj pohľad na to, „aké je byť ženou a komoditou“. Rodáčka z Londýna sa tiež chce sústredieť na problematiku vzťahu a správania sa mužov k ženám a tiež to, prečo často nežnejšie pohlavie dovolí mužom, aby s ním zaobchádzali bez úcty alebo nadradene.

V jednoduchosti je sila. Emily Ratajkowski...
Emily Ratajkowski v uliciach New Yorku v...
+9Modelka Emily Ratajkowski v elegantnom a...

„Emily Ratajkowski ukazuje, že je až bolestivo čestná, jemná a silná – nečudujem sa jej, že na seba myslí najskôr ako na spisovateľku,“ uviedla v piatkovom vyhlásení šéfka vydavateľstva Sara Bershtel. „Obdivujem tiež, aká je otvorená, aká politická a ako sa nebojí – akou silou bude!“ dodala vo vyhlásení, ktoré citoval USA Today.

Už v minulosti sa viackrát Ratajkowski vyjadrila s pobúrením pre médiá, že postavenie ženy v Hollywoode je nevyvážené v porovnaní s mužmi a tiež vyjadrila svoje rozhorčenie nad tým, že keď ju svet vníma ako sexuálny symbol a príťažlivú ženu, automaticky sa vylučuje, že by mohla byť aj inteligentná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Emily Ratajkowski #autorka

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...