Princezná Eugenie oslavuje výročie svadby! Ako nevesta musela byť z jednej veci sklamaná

Pred dvoma rokmi, 12. októbra 2018, sa britská princezná Eugenie vydala za svojho dlhoročného partnera, Jacka Brooksbanka. "Áno" si zaľúbenci vymenili na hrade Windsor, v Kaplnke svätého Juraja.

12.10.2020 14:30
eugenie Foto: ,
Princezná Eugenie v deň svadby - 12. októbra 2018.
debata

Tohtoročné druhé výročie sobáša má pre pár už celkom iný nádych. Manželia sa totiž tešia na prvého spoločného potomka. Správu o tehotenstve zverejnila 30-ročná vnučka kráľovnej Alžbety II. koncom septembra na Instagrame. „Jej kráľovská výsosť, princezná Eugenie a pán Jack Brooksbank s potešením oznamujú, že začiatkom roka 2021 sa dočkajú potomka.“

Princezná Eugenie  sa vydala za svojho... Foto: SITA/AP, Victoria Jones
princezná eugenie Princezná Eugenie sa vydala za svojho dlhoročného partnera, Jacka Brooksbanka, v októbri 2018.

Na druhé výročie nezabudli ani manželia a princezná Eugenie pri tejto rpíležitosti zverejnila niekoľko ich spoločných záberov, nechýbali ani snímky z ich kráľovskej svadby.

Hoci svadba princeznej Eugenie bola veľkolepá a plná slávnych hostí, do Windsoru neprilákala ani zďaleka toľko zvedavcov ako svadba princa Harryho s Meghan Markleovou. Tá sa konala v máji 2018, čiže pár mesiacov pred svadbou Eugenie.

Nevesta - princezná Eugenie prichádza na svoju... Foto: SITA/AP
Eugenie Nevesta - princezná Eugenie prichádza na svoju svadbu s Jackom Brooksbankom, o jej svadobné šaty sa postaral návrhár Peter Pilotto.

Zatiaľ, čo na svadbe princa Harryho s americkou herečkou Meghan Markleovou sa u uličkách Windsoru tlačilo vyše 100 000 návštev­níkov, počas svadby princeznej Eugenie boli ulice mestečka viac-menej prázdne, svadba davy zvedavcov neprilákala, čo muselo byť pre nevestu sklamaním. Snúbenci si do kaplnky pozvali o 150 hostí viac ako Harry s Meghan, ich počet sa vyšplhal na 850. Do Windsoru prijali pozvanie slávne tváre ako Demi Moore, Liv Tyler, Naomi Campbell, Robbie Williams s manželkou Aydou Field, James Blunt, Kate Moss a mnohí ďalší.

Princezná Eugenia mala na sebe svadobné šaty, ktoré pre ňu navrhli britskí dizajnéri Peter Pilotto a Christopher De Vos. Zdobili ich motívy dôležité pre princeznú, ako napríklad bodliak symbolizujúci jej a manželovu obľubu kráľovského sídla Balmoral v Škótsku, trojlístok symbolizujúci Írsko, Yorkovskú ružu a brečtan, ktoré sú symbolmi rodín novomanželov. Hlavu nevesty zdobila vzácna tiara Greville, ktorá patrí kráľovnej Alžbete II.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Windsor #princezná Eugenie

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...