Okamžite mi ukradol srdce, rozplýva sa Aniston! Tu je ten, komu sa to podarilo

Milióny fanúšikov Jennifer Anistonovej s napätím čakajú, aký nový muž sa konečne objaví po jej boku.

13.10.2020 10:00
Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Hollywoodska hviezda Jennifer Aniston (51) má nového miláčika. Svojim, takmer 36 miliónom fanúšikov na Instagrame, ukázala nového člena rodiny.

„Ahojte! Rada by som vám predstavila najnovšieho člena našej rodiny: … Toto je (veľmi unavený) lord Chesterfield. Okamžite mi ukradol srdce,“ napísala slávna seriálová Rachel k zverejnenému videu, na ktorom spí jej malé biele šteniatko na deke.

A hoci pravdou je, že milióny fanúšikov slávnej hviezdy čakajú na nového muža po jej boku, zatiaľ sa dočkali len nového psa. Od ohlásenia rozchodu s manželom, hercom Justinom Therouxom, čo sa udialo vo februári 2018, je Aniston oficiálne single. Theroux a Aniston uzavreli sobáš v auguste 2015.

Na zverejnenie záberu 51-ročnej herečky okamžite zareagovali aj jej slávni kolegovia ako Millie Bobby Brown, Lily Collins, Rita Wilson a mnohí ďalší, pochvalnými komentármi nešetrili ani „bežní“ smrteľníci.

Vášne, samozrejme, panujú aj okolo jej ďalšieho exmanžela, Brada Pitta. Napriek tomu, že ich manželstvo sa rozpadlo v roku 2005, podaktorí stále dúfajú na veľký návrat ich niekdajšej lásky – obaja sú totiž oficiálne stále single.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Justin Theroux

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...