Okamihy šťastia Prestonovej a Travoltu ukončila rakovina! Herečka by oslávila narodeniny

V júli Hollywood šokovala správa o smrti herečky Kelly Prestonovej, manželky Johna Travoltu. 13. októbra by oslávila 58 rokov.

13.10.2020 15:00
kelly Preston Foto: ,
Kelly Preston a John Travolta.
debata

Ako slávny herec priznal, jeho manželka zomrela po takmer dva roky trvajúcom boji s rakovinou prsníka. Ten zvádzala v súkromí, s podporou najbližšej rodiny a priateľov.

Preston, ktorú diváci poznajú napríklad z filmu Posledná pieseň alebo Jerry Maguire, sa zosobášila s Travoltom v roku 1991. Okrem ovdovelého Travoltu zanechala po sebe Preston aj dvadsaťročnú dcéru Ellu a deväťročného Benjamina. Ich syn Jett zomrel vo veku 16 rokov v roku 2009.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Merry Christmas everybody!!

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

Svoje posledné okamihy na tomto svete prežila Preston v obklopení rodiny, v dome v Clearwater na Floride, v ktorom spoločne žili s Travoltom a ich deťmi. Herečkin mladší brat, Chris Palzis (51), ich pre Daily Mail opísal takto: „Je to srdcervúce. Práve sme sa vrátili od jej smrteľnej postele, pri ktorej sme boli všetci spolu. Bola naším svetlom a večnou bojovníčkou, vždy si ju budeme pamätať ako tú, ktorá sa snažila z ľudí vydolovať to najlepšie.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy New Year everyone!

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

S manželom, Johnom Travoltom, si ešte v roku 2018 zahrala v snímke Gotti. Rakovinu prsníka jej diagnostikovali dva roky pred smrťou. Slávny pár sa však do poslednej chvíle tešil zo spoločného života, o okamihy rodinnej pohody sa delili aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Anniversary to my wonderful wife ♥️ @therealkellypreston

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta),

Napríklad aj o video z herečkiných posledných Vianoc, kedy sa do objektívu usmievala ešte celá rodina, či oslavu ich výročia svadby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #John Travolta #Kelly Preston

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...