Škandál s neverou?! Ženatý herec pristihnutý pri nežnostiach s mladšou kolegyňou

Pod rúškom pandémie sa vzťahy rozpadajú, nejaké nové vznikajú a výnimkou rozhodne (aj keď sa to zdá vlastne nepravdepodobné) nie je ani nevera vo vzťahoch. Dokonca ani v tých medzi slávnymi osobnosťami.

13.10.2020 12:52
debata
Herečka Lily James pózuje fotografom na cenách... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Lily James pózuje fotografom na cenách British Independent Film Awards 2019. Herečka Lily James pózuje fotografom na cenách British Independent Film Awards 2019.

Britský bulvár najnovšie „žije“ odhalením jednej nevery na svojich stránkach a to prostredníctvom priehrštia fotiek, ktoré získali paparazzovia a zverejnil ich Daily Mail. Zachytávajú herca Dominica Westa, päťdesiatnika (vo štvrtok oslávi 51) v spoločnosti mladšej kolegyne, pôvabnej Lily Jamesovej.

Vekový rozdiel 19 rokov medzi hereckou dvojicou je však asi to posledné, čo sa momentálne rieši. Omnoho viac púta pozornosť fakt, že West je stále ženatý a s manželkou Catherine FitzGeraldovou má štyri deti. Noviny oslovili na vyjadrenie aj ju, no odpovede sa nedočkali. Citujú však človeka z jej blízkeho okolia, podľa ktorého manželku herca fotografie „šokovali a úplne zničili“.

Herec Dominic West na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herec Dominic West. Herec Dominic West na archívnom zábere.

„Snažila sa hovoriť s Dominicom, ale on jej nedvíha telefón. Je absolútne šokovaná, pretože netušila, že sa niečo medzi nimi deje. Mali k sebe veľmi blízko a prišlo to ako blesk z jasného neba. Ich manželstvo považovala za dobré, ale zdá sa, že teraz je mu koniec,“ komentoval tiež zdroj, na ktorý sa odvoláva Daily Mail.

Romancu Westa a Lily Jamesovej, ktorú svet pozná ako Popolušku, ale tiež krásnu hrdinku zo seriálu Panstvo Downton, niektoré médiá prirovnávajú k staršiemu škandálu z roku 2012. Vtedy vyplávala na povrch aféra režiséra Ruperta Sandersa a mladučkej herečky Kristen Stewartovej, pre ktorú sa Sanders rozviedol.

Zaujímavosťou však tiež je, že Dominic West je už niekoľko rokov ústrednou postavou seriálu Aféra, ktorý pojednáva o nevere a v ktorom sa práve jeho postava po rokoch manželstva rozhodne pre neveru s charizmatickou, no nestabilnou vydatou ženou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #paparazzovia #bozky #Lily James #Dominic West

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...