Romantika v Mexiku: Rebel Wilson si užíva s novým priateľom, je to idylka!

Len pred pár týždňami sa svetu ukázala v spoločnosti nového priateľa. Herečka Rebel Wilson si chvíle lásky a spoločného relaxu užíva naozaj naplno. A najnovšie tiež v Mexiku.

14.10.2020 11:35
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hot & Spicy #cabosanlucas

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Práve túto krajinu si plavovlasá rodáčka z Austrálie vybrala ako cieľ svojej dovolenkovej cesty v spoločnosti Jacoba Buscha. Štyridsaťročná herečka a o deväť rokov mladší podnikateľ, dedič slávneho pivárskeho impéria, sa pochválili aj zábermi na sociálnej sieti.

Dvojica si spoločne užívala bazén pri pobreží, more, prostredie luxusnej vily či romantickú večeru. Wilson si však neváhala zo seba urobiť aj žarty, napríklad komentármi o ventilátore či narážkach na partnerove plážové šortky. Busch si totiž obliekol model s logom piva Budweiser, licenciu a výrobu ktorého má v rukách práve jeho rodina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

☀️

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Médiá už niekoľko mesiacov sledujú pozorne Wilsonovú, ktorá okrem svojho komediálneho talentu je pre mnohých najnovšie aj vzorom pevnej vôle. Herečka sa už koncom minulého roka rozhodla popracovať na svojej postave a zhodiť nadbytočné kilogramy. Vytýčila si aj cieľ, ku ktorému sa podľa vlastných slov nedávno priblížila naozaj blízko. Blondínka váži momentálne 78 kilogramov a spokojná vraj bude, keď ešte zhodí ďalšie tri.

Jej nový partner na mexickej dovolenke predvádzal vyšportovanú figúru s pevným bruchom, takže nepochybne bude motiváciou aj on. Alebo bude Wilsonovú prosiť, aby si pár kíl navyše nechala. Aj jeho bývalá partnerka bola totiž skôr ženou krv a mlieko než typickou štíhlou hollywoodskou herečkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m ready to step in for Australia at individual synchronized swimming x

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #romantika #Rebel Wilson

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...