Charlie a Alan plačú za drsnou Bertou z Dva a pol chlapa: Jej povaha bola úletom scenáristov

12. októbra zomrela americká herečka Conchata Ferrell. Na svoju seriálovú kolegyňu spomínajú Charlie Sheen aj Jon Cryer.

14.10.2020 14:00
debata

Jon Cryer a Charlie Sheen plačú za ich seriálovou kolegyňou, Conchatou Ferrellovou. Ako Charlie a Alan Harperovci s „drsnou Bertou“ roky žili v dome na pláži, kam dochádzala ako ich svojrázna gazdiná.

Zľava:  Jon Cryer,  Angus T. Jones, Charlie... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Conchata Ferrell Zľava: Jon Cryer, Angus T. Jones, Charlie Sheen a Conchata Ferrell - hviezdy seriálu Dva a pol chlapa v roku 2009.

Conchata Ferrell sa v seriáli objavovala v rokoch 2003 až 2015. Zostala v ňom aj po odchode Sheena, ktorého nahradil Ashton Kutcher.

Charlie Sheen (55) na jej úmrtie zareagoval na Twitteri: „Bola absolútnym pokladom, ale zároveň aj dokonalým profesionálom a skutočným priateľom“. Smrť milovanej kolegyne je pre Sheena šokujúcou a bolestivou stratou. A poslal jej aj odkaz: „Berta, tvoja starostlivosť o domácnosť vzbudzovala podozrenia, tvoja starostlivosť o ľudí bola skvelá.“

Jon Cryer (55), ktorý hral Alana Harpera, sa takisto ozval prostredníctvom Twitteru: „Bola to úžasná osoba,“ napísal Cryer a dodal: „Jej drsná povaha bola čistým úletom scenáristov,“ vysvetlil herec a dodal, že jeho kolegyňa bola v skutočnosti celkom iná ako jej seriálová Berta. „Jej srdečnosť a zraniteľnosť boli jej najsilnejšími črtami. Plačem za ženou, ktorá mi bude nesmierne chýbať a ktorá priniesla mnohým toľko radosti.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen #Conchata Ferrell #Jon Cryer

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...