Ružové vlasy, neprirodzená tvár: Takto chce Madonna lákať Ameriku k urnám?

Speváčka Madonna bola vždy politicky angažovaná osobnosť. Nepoľavuje ani teraz, akurát "zabila dve muchy jednou ranou". Predviedla aj nový imidž.

15.10.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The 3 faces of a girl who just Voted!! Get out there and take responsibility people!! #bidenharris2020

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Na jej profile na Instagrame pribudli za posledné dni zábery, ktoré zachytávajú speváčku s vynoveným imidžom. Madonna sa vo veku 63 rokov rozhodla zafarbiť si svoje plavé kadere ružovou farbou a zverejnila aj sériu záberov, na ktoré použila jeden z instagramových filtrov. Jej podoba síce nemá už s realitou veľa spoločného, popová diva však využila digitálnu platformu aspoň na to, aby vyzvala svojich krajanov k voľbám.

„Tri tváre dievčaťa, ktoré bolo práve voliť,“ napísala speváčka. „Tak do toho a zoberte do rúk zodpovednosť,“ vyzvala matka šiestich detí, ktoré tiež jasne vyjadrila svoju podporu prezidentskému kandidátovi Joeovi Bidenovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Only good with lip stick Anyone want to do my make-up?? I #madamexperfume #fever

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Madonna už v minulosti vyzývala Američanov, aby nezanedbávali svoje práva a občianske povinnosti a volili v prezidentských voľbách. Jeden z historicky najznámejších spotov, v ktorom celebrita vyzýva na účasť vo voľbách, vznikol práve s touto speváčkou v hlavnej úlohe.

Madonna vtedy využila slovnú hračku a názov svojho singla Vogue a slovo zamenila za Vote (Voľte). S dvojicou tanečníkov a americkou vlajkou tancovala pred kamerou a odkázala popevkom ľuďom: „Nesedťe na zadku, podťe na to. Povedzte svoj názor a voľte!“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľby #Instagram #imidž #Madonna

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...