Mladá herečka v seriáli Koruna ako princezná Diana vo svadobnom! Porovnajte ich

Nová Diana! V štvrtej sérii populárneho seriálu "The Crown" (Koruna) ju stvárňuje mladučká, 25-ročná herečka Emma Corrin.

15.10.2020 00:00
debata

Netflix aktuálne zverejnil trailer k štvrtej sérii životopisného seriálu o kráľovnej Alžbete II., ktorá sa k divákom dostane už v novembri.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

tick tock tick tock 15.11.20

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Corrin (@emmalouisecorrin),

Štvrtá séria prinesie pohľad na vzťah princa Charlesa (Josh O'Connor) s mladučkou Dianou Spencerovou (Emma Corrin). V traileri k novej sérii je však šťastných tvárí pomenej, až na momenty čerstvo zaľúbenej Diany. K videniu je nielen Olivia Colman ako kráľovná Alžbeta II., ale napríklad aj Gillian Anderson čoby Margaret Thatcherová.

Bezpochyby ťahákom série bude aj kráľovská svadba, keďže v traileri sa objavil aj záber Emmy Corrinovej ako nevesty v bielom. Seriál prinesie udalosti z 29. júla 1981, kedy si vtedy iba 20-ročná Diana Spencer brala za manžela britského princa Charlesa.

Záber z júla 1981, keď si áno povedal princ... Foto: SITA/AP
princ Charles a Lady Diana Spencer Záber z júla 1981, keď si áno povedal princ Charles a Lady Diana Spencer. Z ich manželstva pochádzajú dvaja synovia - princ William a princ Harry.

Tvorca seriálu Peter Morgan opísal pred časom málo známu herečku Emmu Corrin ako brilantný talent, ktorý okamžite zaujal režisérov kastingu. Podľa jeho slov sa v nej snúbila nevinnosť a krása mladej Diany. Posúďte!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koruna #Emma Corrin

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...