(Ne)verný herec West opäť s manželkou, bozk pre objektívy! Ako to vlastne je?

Len pred pár dňami obleteli britský bulvár zábery herca Dominica Westa, ženatého muža a otca štyroch detí, ako sa nežne dotýka a túli s kolegyňou Lily Jamesovou. Vývoj situácie však prekvapil ešte viac.

15.10.2020 15:04
Dominic West a jeho manželka Catherine FitzGerald Foto:
Herec Dominic West a jeho manželka Catherine FitzGerald spoločne iba deň po tom, čo sa objavili v médiách Westove fotografie z Ríma s kolegyňou Lily Jamesovou.
debata

Po zverejnení fotografií, ktoré mali vzniknúť v pondelok, sa päťdesiatjedenročný West vrátil domov ku svojej manželke Catherine FitzGeraldovej. Dvojica sa dokonca spoločne postavila pred objektívy reportérov, ktorí už striehli pred ich domov a spoločne im zapózovala. West a jeho polovička si pred objektívmi dali aj vzájomný bozk a snažili sa pôsobiť spokojne, celý čas sa usmievali.

Pre médiá manželská dvojica vydala aj spoločné vyhlásenie. „Naše manželstvo je silné a sme stále spolu,“ uviedli na papieri, ktorý zavesili na bránu po tom, čo zapózovali fotografom. Text sprevádzali aj ich dva individuálne podpisy.

Herečka Lily James a herec Dominic West na... Foto: SITA/AP
pjimage Herečka Lily James a herec Dominic West na kolážovej snímke.

O tom, ako to vlastne je s románikom, ktorý mal údajne vzniknúť medzi hrdinom filmov Colette či seriálu Aféra a o dvadsať rokov mladšou kráskou z hitu Panstvo Downton, sa môže momentálne verejnosť len dohadovať. Ani jeden zo zainteresovaných situáciu nekomentoval. Objavili sa však teórie, čo sa má skrývať za nežným správaním niekdajšieho lámača ženských sŕdc ku Lily Jamesovej.

Dvojica má mať spoločnú manažérku Angharad Woodovú, ktorá sa podľa najnovších informácií nachádzala s dvojicou aj v čase, keď ich pristihli paparazzovia pri spoločných bozkoch. „Angharad by sa nepostavila za nič, čo by sa dialo, a Dom by určite nebol taký hlúpy, aby niečo robil pred ňou,“ citoval svoj zdroj britský Daily Mail. „Dom má so ženami už nejakú tú históriu, ale je príliš bystrý na to, aby sa takýmto spôsobom nechal nachytať,“ dodal zdroj. "Faktom je, že je to veľmi dotykový človek, taký veľký plyšový medveď, a pravdepodobne by ste pri ňom mohli mať takúto fotku s tuctom jeho kamarátok,“ dodal tiež zdroj.

Zároveň sa však objavili aj ďalšie vyjadrenia, podľa ktorých sa napriek preukázanej jednote manželov momentálne ocitlo manželstvo známeho herca a FitzGeraldovej v kríze. „Musia tam prebiehať skutočne ťažké rozhovory, ale tie sa udejú za zatvorenými dverami. Catherine vždy stavia rodinu na prvé miesto, vždy bola láskavá, ale nenechá so sebou kývať,“ uviedol informátor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #manželka #Lily James #jednota #Dominic West

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....