Dara Rolins: S mužmi nehrám žiadne hry. A keď to robia oni, je to trápne!

Už nejaký ten mesiac po jej boku nevidieť žiadneho oficiálneho partnera. Napriek tomu sa otázkam o mužoch slovenská speváčka Dara Rolins nevyhne.

16.10.2020 00:00
debata
Speváčka Dara Rolins. Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Speváčka Dara Rolins. Speváčka Dara Rolins.

Aj počas nedávneho predstavenia svojho nového diára na rok 2021, ktoré prebehlo v Prahe, odpovedala speváčka na niekoľko otázok ohľadom mužského pokolenia. Pre portál iDnes.cz uviedla, že ju rozhodne nebaví hrať sa pred mužmi na záhadnú.

„S mužmi nehrám žiadne hry. Ja to úplne neznášam, na to už som moc veľká, dospelá,“ vyhlásila 47-ročná Rolins. „A úplne neznášam, ak to takto chlap skúša na mňa. To mi príde až trápne,“ doplnila so smiechom vo videorozhovore pre český portál. Podľa nej nie je čas na to, aby dvaja ľudia strácali čas úskočnými hrami a taktikami. „Rovina a jasno vo všetkom,“ vyhlásila slovenská speváčka.

Napriek tomu, že sa zdá, že v profesionálnom živote má Rolins stále čo robiť, aj jej prácu výrazne zasiahla pandémia koronavírusu. Aj aktuálna situácia. Na svojom Instagrame pred pár dňami oficiálne potvrdila, že musí zrušiť svoj plánovaný veľký vianočný koncert.

„Aj tentokrát sme pre vás spolu s mojím 100-členným tímom pripravovali veľkolepý zážitok. Dúfala som, že sa situácia zlepší, preto sme do poslednej chvíle čakali, váhali… Ísť do toho je za daných okolností riziko a tak si budeme musieť ja aj vy na Vianoce podľa Dary ešte rok počkať. Verím, že nás dovtedy spojí ešte mnoho iných hudobných zážitkov,“ uviedla v odkaze svojim fanúšikom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mrzí ma, že musím touto cestou oficiálne zrušiť aj môj pražský Vianočný koncert v @o2universum ... Aj tento krát sme pre vás spolu s mojim 100 členným tímom pripravovali veľkolepý zážitok✨. Dúfala som, že sa situácia zlepší, preto sme do poslednej chvíle váhali, čakali... Ísť do toho je za daných okolností riziko a tak si budeme musieť ja aj vy na Vianoce podľa Dary ešte rok počkať. Verím, že nás do vtedy spojí ešte mnoho iných hudobných zážitkov✨. Ďakujem za pochopenie❤️. Zakúpené lístky ostávajú v platnosti. A stretneme sa do roka a do dňa :) - 17.12.2021 #VianocePodlaDary by @minodebnar @lukaskimlicka @margitavisage @tylmarty @lenoc_skodova @sidnovo & @daniel_hadl

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #láska #vzťah #muži #Dara Rolins

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...