Stal sa z Kevina z komédie Sám doma tajne otec? Len nahliadnite do kočíka...

Macaulay Culkin na prechádzke s kočíkom a s partnerkou. Dočkal sa potomka?

16.10.2020 11:30
debata

Koncom augusta sa herec Macaulay Culkin stal štyridsiatnikom. Narodeniny oslávil niekdajší Kevin z komédie Sám doma presne 26. augusta. Aktuálny paparazzi záber môže na prvý pohľad napovedať, že v jeho živote sa udial ďalší veľký zlom… Prvý pohľad však môže byť klamlivý.

Macaulay Culkin a  Brenda Song na prechádzke... Foto: Profimedia
Macaulay Culkin Macaulay Culkin a Brenda Song na prechádzke Los Angeles.

Herec sa objavil so svojou partnerkou, herečkou Brendou Songovou, na ulici v Los Angeles. Pred sebou tlačil čierny kočík, ale dieťa v ňom nebolo. Párik si takýmto spôsobom len vyšiel na vzduch s ich veľkou bielou mačkou. Jeho partnerka mala okrem toho ešte na vôdzke psa. Zaľúbenci si takto vykračovali spokojní mestom v pohodlnom oblečení, nechýbali ani rúška na tvár, ktoré však mali spustené pod bradou. Herec je rozvedený a takmer dva roky žije s herečkou Brendou Songovou, s ktorou si zahral vo filme Changeland.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just staying Covid-safe by wearing the flayed skin of my younger self. Don't forget to wear your masks, kids.

Príspevok, ktorý zdieľa Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania),

A hoci Culkin v minulosti prešiel strastiplnou cestou a roky ho prenasledovali problémy s drogami, aktuálne žije celkom spokojný život. Ako pred časom prezradil aj pre magazín Esquire, z tejto fázy života už vyrástol a zostáva „čistý“.

Pred pár dňami prekvapil fanúšikov na Instagrame, kde sa im ukázal ako šokovaný Kevin z komédie Sám doma. Aj týmto spôsobom chcel poukázať na dôležitosť nosenia masiek v dobe pandémie. Culkin sa pred ochorením covid-19 chránil maskou, ktorá je pripomienkou slávnej scény filmového Kevina McCallistera. Záber "šokovaného Kevina“ sa pred rokmi objavil aj na plagáte k filmu, ktorý sa k divákom dostal v roku 1990.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Macaulay Culkin

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...