Boris Valábik zverejnil svadobné fotografie! Len sa pozrite na jeho krásnu nevestu

Niekdajšiemu profesionálnemu hokejistovi Borisovi Valábikovi sa darí nielen v pracovnom živote.

16.10.2020 08:39
debata (5)

Šťastný okamih a veľký deň má za sebou rodák z Nitry aj v tom súkromnom. Ako oznámil fanúšikom na svojom Instagrame, kde ho sleduje vyše 30 000 ľudí, 34-ročný sexsymbol sa oženil.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Game over D-day. Frajeriek môže mať chlap veľa. Aj by mal mať aby vedel, že tá pravá do života je skutočne tá pravá. ❤ #weddingday

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik),

„Game over. D-day. Frajeriek môže mať chlap veľa. Aj by mal mať, aby vedel, že tá pravá do života je skutočne tá pravá,“ napísal a zverejnil dve fotografie spolu s jeho krásnou nevestou. Tou sa stala jeho partnerka Lucia Polláková, s ktorou tvárí pár niekoľko rokov. Spoločne sa ukázali aj na Plese v opere či na podujatí Hokejista roku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ej, ale až na 3.krát Dvakrát som si bol ochotný dať "hlávku sťať"

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik),

Valábika poznajú najmä diváci RTVS – od októbra sa objavuje v novej relácii na Jednotke s názvom Boris a Brambor. Ide o talkšou, v ktorej účinkuje spolu s Mariánom Gáboríkom, pôvodne išlo o podcast dvoch športovcov, ktorý sa tešil značnej obľube.

Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík... Foto: Milan Krupčík pre RTVS
Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík prichádzajú so svojím podcastom na obrazovku RTVS. Boris Valábik (vľavo) a Marián Gáborík prichádzajú so svojím podcastom na obrazovku RTVS.

Ale Valábik je k videniu okrem športových relácií, kde pôsobí ako spolukomentátor, aj v zábavnej cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku, v ktorej sa začal objavovať pred rokom. Jeho kolegami v nej sú Marián Čekovský, Juraj „Šoko“ Tabaček, Dominika Kavaschová a Jana Kovalčíková.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #RTVS #Boris Valábik

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...