Usmiaty ako mesiačik... Takto Ben Affleck víta kubánsku lásku (a krásku)!

Prešlo niekoľko mesiacov od momentu, keď paparazzovia naposledy spoločne odfotili "najslávnejší pár koronakrízy", teda herečku Anu De Armasovú a jej kolegu Bena Afflecka! Ale žiaden strach...

17.10.2020 00:00
debata (2)
Herec Ben Affleck víta svoju priateľku Anu de... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
563416035 Herec Ben Affleck víta svoju priateľku Anu de Armasovú srdečným úsmevom.

Napriek tomu, že sa už objavili dohady o tom, ako to vlastne momentálne je medzi známym hollywoodskym hercom a jeho americko-kubánskou partnerkou, dvojica opäť potvrdila, že ich láska je stále intenzívna. Len pred pár dňami paparazzovia zachytili 49-ročného Afflecka ako otvára dvere svojej vily príťažlivej Armasovej.

Herečka, ktorá sa objavila v snímkach Na Nože či Blade Runner 2049, sa podľa informácií médií práve vracala z fotenia pre módny časopis. Oblečená do kratučkých šiat s florálnym motívom, na tvári ochranné rúško, pôvabná, ležérna, ale tiež sexy.

A bolo celkom zjavné, že jej návratu domov sa Ben Affleck skutočne potešil. Jeho výraz tváre totiž naznačoval, že je radosťou bez seba, že svoju milovanú polovičku znovu vidí. Fanúšikovia na internete si tiež všimli „vtipný“ detail. Hollywoodsky herec mal totiž na sebe tričko s typicky kubánskym nápisom „asere ya, gracias“. Z Kuby pochádza aj 31-ročná De Armas.

Affleck v rovnaký deň, keď sa na verejnosti objavili nové fotografie s príťažlivou a talentovanou herečkou, zverejnil aj video na svojom Instagrame. Vzniklo však trochu skôr a prihovára sa v ňom spoločne so svojím kolegom a kamarátom Mattom Damonom, aby spoločne vyzvali ľudí na podporu neziskovej organizácie v Kongu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #privítanie #Ana de Armas

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...