Len nech to nevidí moja mama! Veselú príhodu s DiCapriom opísal fotograf

Leonardo DiCaprio (45) sa nikdy netajil blízlym vzťahom s mamou, Irmelin Indenbirkenovou.

19.10.2020 00:00
Herec Leonardo DiCaprio. Foto: ,
Herec Leonardo DiCaprio.
debata

Hollywoodskeho herca sa paparazzi fotografom z času na čas podarí zachytiť s elektronickou cigaretou v ústach. Na fotografie s cigaretami však bol dnes 45-ročný oscarový herec citlivý. Dôvod je celkom zábavný.

Ako pre vychádzajúcu hviezdu 90-tych rokov bolo pre herca dôležité zachovať si pred mamou imidž „slušného chlapca“. Fotograf Steve Eichner vo svojej knihe „In the Limelight: The Visual Ecstasy of NYC Nightlife in the 90s“ spomína na jedno stretnutie so slávnym fešákom.

Herec Leonardo DiCaprio (v strede) a jeho mama... Foto: SITA/AP, John Shearer
Herec Leonardo DiCaprio (v strede) a jeho mama stojaca pri ňom vpravi. Na Oscarovom ceremoniáli v roku 2014. Herec Leonardo DiCaprio (v strede) a jeho mama Irmelin stojaca pri ňom vpravo na Oscarovom ceremoniáli v roku 2014.

Ako píše, bolo to na večierku k trileru Nicolasa Cagea „Red Rock West“ v roku 1994, kedy Eichner odfotografoval vtedy 20-ročného Leonarda DiCapria. Mladý herec mal za sebou film „Čo žerie Gilberta Grapea“. Na zábere z večierka mal DiCaprio v ruke cigarety. Prišiel za fotografom a poprosil ho, aby tento záber nešíril. Keď sa ho Steve Eichner opýtal, prečo, jeho odpoveď bola: „Nechcem, aby moja mama vedela, že fajčím.“ Fotograf mu vyhovel a DiCaprio mu na oplátku sľúbil, že ho môže fotografovať počas párty.

O hercovi je známe, že má so svojou mamou, Irmeline Indenbirkenovou, veľmi blízky vzťah. Naopak, jeho vzťahy s otcom boli dlho narušené, mohli za to krivdy minulosti. George DiCaprio opustil Leonardovu mamu, Nemku Irmelin Indenbirken, len rok potom, čo sa im syn narodil. Herec častokrát opisoval, ako ho mama vychovala a prejavoval jej vďaku za to, že to dokázala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...