Blondínka z Americkej krásy srší šťastím! Ako 42-ročná sa dočká prvého potomka

Cesta herečky Meny Suvari (41) za potomkom nebola jednoduchá.

19.10.2020 10:00
Mena Suvari Foto:
Mena Suvari na premiére filmu To: Kapitola 2.
debata

V roku 1999 sa herečka Mena Suvari preslávila v oscarovom filme Americká krása. Kto by si nepamätal legendárnu scénu, keď sa nahá, zaplavená lupeňmi červených ruží, stane snom hlavného predstaviteľa snímky, herca Kevina Spaceyho. Tie časy sú dávno preč a herečka si žije svoj život aj mimo filmových kamier.

Mena Suvari prežíva práve veľmi šťastné obdobie. Po dvoch rokoch manželstva s Michaelom Hopeom oznámili svetu, že čakajú svojho prvého potomka. Ten by mal prísť na svet na jar, v tom čase bude mať herečka 42 rokov. Pre ňu ide o prvé dieťa. Ako povedala krásna blondínka magazínu People, na jar sa jej narodí syn. Zároveň prezradila, že jej cesta za dieťatkom nebola jednoduchá a tak stále nemôže uveriť šťastiu, ktorého sa dočkala. Fotografiou rastúceho bruška sa pochválila aj na Instagrame.

Michael Hope je jej tretím manželom, za ktorého sa vydala v roku 2018. Mena Suvari začínala ako modelka, na filmovom plátne debutovala v roku 1997 v snímke Nowhere. Nasledovalo účinkovanie v trileri Zberateľ bozkov (1997) či komédii Prci, prci, prcičky (1999), no do povedomia verejnosti sa zapísala predovšetkým ako Angela Hayes zo spomínanhé filmu Americká krása (1999).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Americká krása #Mena Suvari

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...