Bozk pre priateľku! Reeves v Berlíne nakrúca Matrix 4, jeho láska nechýba

Svoj vzťah nevystavujú na obdiv médiám, ale tie si ich predsa len čas od času dokážu nájsť. Herca Keanu Reevesa načapali s partnerkou Alexandrou Grantovou v Berlíne.

19.10.2020 11:18
debata (1)
Herec Keanu Reeves sa bozkom lúči so svojou... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
564331692 Herec Keanu Reeves sa bozkom lúči so svojou partnerkou Alexandrou Grant v Berlíne, kde sa partneri nachádzajú už od leta. Reeves tu nakrúca Matrix 4.

Americký herec sa nachádza momentálne v metropole Nemecka kvôli nakrúcaniu, vzniká tam totiž štvrtý film zo slávnej série Matrix, ktorá koncom 90-tych rokov žala obrovský úspech v kinách a stal sa z nej skutočný kult. Tentoraz sa pred kamery vracia 56-ročný Reeves v postave Nea, čo však prinesie samotný príbeh zostáva záhadou.

Každopádne, Reeves sa zjavne chcel aj tisícky kilometrov od rodnej krajiny cítiť spokojne a domácky. A tak so sebou vzal aj svoju o deväť rokov mladšiu partnerku Alexandru. Fotografi dvojicu zastihli v uliciach Berlína, keď sa herec lúčil a dával jej bozk na rozlúčku. Alexandra Grant, ktorá sa venuje umeleckým projektom, potom odfrčala v prenajatom automobile túlať sa mestom.

zväčšiť Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra... Foto: Michael Kovac for Getty Images/LACMA
Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala. Herec Keanu Reeves a jeho partnerka Alexandra Grant na galavečere LACMA Art + Film Gala.

Podľa informácií amerického magazínu People sa dvojica nachádza v Berlíne už od leta, keď pricestovali práve kvôli filmovému nakrúcaniu. To sa malo pôvodne diať aj na americkej pôde, no pre pandemické obmedzenia sa celá produkcia na americkom kontinente zastavila a producenti upravovali harmonogram aj lokácie, aby sa mohlo pokračovať v tvorbe.

Reeves sa podľa zdrojov z jeho okolia cíti v Nemecku dobre a spoločne s polovičkou si užívajú každú voľnú chvíľu v jeho nabitom natáčaní. Aj napriek obmedzeniam, ktoré zasahujú v týchto dňoch európske krajiny pre druhú vlnu pandémie koronavírusu. Len nedávno napríklad hollywoodskeho herca zachytili na večeri s kolegyňou Carrie-Anne Mossovou, ktorá tiež nebude chýbať v novom Matrixe. Spoločne s ňou a ďalšími hercami sa herec a jeho partnerka objavili v jednom z berlínskych podnikov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Berlín #Keanu Reeves #Alexandra Grant

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...