Zľakla sa nepríjemných otázok? Lily James po škandále s Westom ruší rozhovory

Ženatý herec Dominic West, ktorého minulý týždeň fotografi zachytili v spoločnosti mladšej kolegyne, tvrdí, že v jeho vzťahu je všetko v poriadku. Reakcia kolegyne Lily Jamesovej však až tak "v poriadku" nepôsobí.

21.10.2020 00:40
debata
zväčšiť Herečka Lily James sa na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Lily James sa na premiére filmu Yesterday objavila v kreácii Burberry. Herečka Lily James sa na premiére filmu Yesterday objavila v kreácii Burberry.

Britská kráska, ktorú si diváci pamätajú ako Popolušku či hrdinku seriálu Panstvo Downton, sa po minulotýždňovom „škandáli“ v britských médiách stiahla do úzadia. Dokonca zrušila niekoľko rozhovorov.

Jedným z nich malo byť interview pre americkú reláciu Today na obrazovke NBC. Lily James sa prostredníctvom svojho zástupcu ospravedlnila a účasť zrušila. V nasledujúcich dňoch by sa tiež mala objaviť v zábavnej šou Jimmyho Fallona a stále nie je jasné, či sa tak stane.

Dôvodom, prečo je Lily James momentálne v centre pozornosti, je film Rebecca z produkcie Netflixu, v ktorom stvárnila hlavnú ženskú úlohu.

Nový film je remake rovnomennej snímky Alfreda Hitchcocka a okrem Jamesovej si v ňom zahral aj Armie Hammer či Kristin Scott Thomas. Celosvetová premiéra Rebeccy na streamovacej platforme je plánovaná na stredu 21. októbra.

Hoci Dominic West sa po zverejnení prvej série fotografií s Jamesovou, na ktorej sa k sebe správajú až priveľmi nežne, vrátil domov k manželke a spoločne vyhlásili, že sú stále spolu a všetko medzi nimi funguje, zdá sa, že až také jednoduché to nebude.

Momentálne sa totiž objavili ďalšie fotografie, kde sa po Westovom boku namiesto manželky ocitla mladá herečka. Ide o zábery z letiska, ktoré zachytávajú pár v objatí. Podľa očitého svedka sa tiež hereckí kolegovia údajne bozkávali a objímali priamo na poloprázdnom letisku.

zväčšiť Herci Armie Hammer a Lily James na zábere z... Foto: SITA/AP, Kerry Brown
Herci Armie Hammer a Lily James na zábere z filmu Rebecca. Herci Armie Hammer a Lily James na zábere z filmu Rebecca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #škandál #Lily James

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...