David Gránský priznal Covid-19 a poriadne sa rozčúlil: Svet sa zbláznil, odkazuje

Aj sympatický moderátor a herec David Gránský, ktorého diváci poznajú vďaka seriálu Modrý kód (Prima PLUS) či zo šou Česko Slovensko má talent, sa lieči na korovavírus.

20.10.2020 08:33
česko slovensko má talent, talent, lujza... Foto:
David Gránský v šou Česko Slovensko má talent.
debata

Ochorenie priznal na svojom Instagrame, hoci pôvodne to nemal v pláne. Ako uvádza, zo svojho zdravotného stavu nechcel robiť žiadne „haló“. „Nepotrebujem z môjho zdravotného stavu robiť mediálnu senzáciu alebo na seba zrovna týmto spôsobom upozorňovať, pretože mi to príde zbytočné,“ napísal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak jo. Od pondělí volají z různých bulvárků, zda jim můžu potvrdit, že mám covid. “Ne, nemůžu!” Nepotřebuju z mého zdravotního stavu dělat mediální senzaci nebo na sebe zrovna tímto způsobem upozorňovat, jelikož mi to přijde zbytečný. Nicméně...dnešní událost mě tak nadzvedla, že to nemůžu nechat bez komentáře. Ano, vyšly mi v pondělí pozitivní výsledky. Ano, bylo mi fakt zle. Ano, jsem doma v karanténě. Ano, v žádném případě nechci nikoho nakazit, ohrozit. Svět se zbláznil. Rouška je náhubek? Tohle, že je svoboda projevu? Maximálně výsměch všem zdravotníkům!

Príspevok, ktorý zdieľa avid ránský (@davidgransky),

Názor však zmenil po protestoch, ktoré sa odohrali v hlavnom meste Českej republiky, v Prahe. Aj na základe fotografií ľudí, ktorí v českej metropole protestovali, sa 28-ročný Gránský ozval a to dosť dôrazne. „Áno, vyšli mi v pondelok pozitívne výsledky. Áno, bolo mi fakt zle. Áno, som doma v karanténe. Áno, v žiadnom prípade nechcem nikoho nakaziť, ohroziť,“ uviedol a následne už vo svojich vyjadreniach pritvrdil. „Svet sa zbláznil. Rúško je náhubok? Toto že je sloboda prejavu? Maximálne výsmech všetkým zdravotníkom!.“

Práve Gránský sa počas prvej vlny pandémie stal súčasťou osvetovej kampane televízie Prima, ktorá upozorňovala na to, ako dodržiavať hygienické opatrenia a ako sa chrániť pred nakazením koronavírusom. Gránský sa stal tvárou inštruktážnych spotov na kanáloch televízie Prima.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Gránsky #Covid-19

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...