Tvrdá rana pre Roberta Redforda! Jeho syn zomrel na rakovinu pečene

84-ročný oscarový herec Robert Redford prežíva ťažké obdobie. Jeho syn James podľahol rakovine vo veku 58 rokov.

20.10.2020 09:11
Robert Redford Foto: ,
Robert Redford na archívnej snímke.
debata

O smrti scenáristu a režiséra dokumentárnych filmov informovala na svojej stránke aj Nadácia na prevenciu rakoviny v San Franciscu, ako aj jeho manželka Kylie. „Jamie dnes zomrel. Naše srdcia sú zlomené. Žil krásny život a bol milovaný. Bude nám veľmi chýbať. Ako jeho manželka, s ktorou bol 32 rokov, som veľmi vďačná za dve úžasné deti. Neviem, čo by sme bez nich robili počas uplynulých dvoch rokov,“ napísala zronená Kyle Redford na Twitter.

Režisér, scenárista a ekologický aktivista James Redford sa narodil v manželstve Roberta Redforda s Lolou van Wagenenovou (81), s ktorou bol ženatý v rokoch 1958 až 1985. Z tohto manželstva pochádzajú ďalšie tri deti.

Hovorkyňa Roberta Redforda, Cindi Berger, v pondelok v tlačovom vyhlásení uviedla, že 84-ročný herec v tejto ťažkej dobe smúti za synom spolu s celou rodinou. Kyle Redford zároveň potvrdila, že jej manžel zomrel na rakovinu pečene. S tou bojoval už v deväťdesiatych rokoch, pred dvoma rokmi sa mu však ochorenie vrátilo práve v období, kedy čakal na druhú transplantáciu, uvádza denník The Salt Lake Tribune.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Redford #James Redford

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...