Oblečená v koži, krivky Venuše vystavené na obdiv! To je Jenner v uliciach

Síce to bola jej sestra Kim Kardashian, kto v stredu 21. októbra oslávil okrúhlu štyridsiatku, no televízna celebrita a podnikateľka Kylie Jenner si vedela uchmatnúť pozornosť aj pre seba.

22.10.2020 00:00
debata
Televízna celebrita a podnikateľka Kylie Jenner... Foto: TherealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Televízna celebrita a podnikateľka Kylie Jenner vyrazila na obed v oranžových minišatách. Televízna celebrita a podnikateľka Kylie Jenner vyrazila na obed v oranžových minišatách z kože.

Dvadsaťtriročnú brunetku zachytili začiatkom týždňa reportéri počas „výjazdu“ na pracovný obed. Kylie však rozhodne nepodcenila prípravu.

Bezchybne nalíčená, s čerstvo upravenými vlasmi a k tomu si obliekla poriadne zvodný model oranžových kožených minišiat. Keď vystúpila z automobilu v strieborných sandálikoch s remienkami obtočenými okolo lýtok, vyzerala že by rovno mohla vstúpiť na červený koberec. Kožené minišaty pritom dôkladne zvýrazňovali jej príťažlivé krivky, ktorých podobu často porovnávajú práve s fyzickou výbavou jej jubilujúcej polovičnej sestry Kim.

Zakladateľka vlastného kozmetického impéria, ktorá nedávno podpísala zmluvu so spoločnosťou Coty Inc., je už niekoľko dní v centre pozornosti aj pre jej súkromný život. Pred štyrmi dňami totiž zverejnila na svojom Instagrame zábery s hip-hopovým umelcom Travisom Scottom, otcom jej dcérky Stormi a bývalým partnerom. Okamžite sa teda objavili dohady, či sa expartneri k sebe vrátili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

dress up with @matthewmwilliams @givenchyofficial this collection is wow congrats !!! can’t wait to see more. ✨✨

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Zdroj, ktorý citoval portál E!News, však také niečo popiera a tvrdí, že bývalí partneri sú len dobrými priateľmi. „Nič viac medzi nimi nie je. Vychádzajú spolu dobre, užívajú si starať sa spoločne ako rodičia o Stormi, takže dokážu spolu tráviť veľa času. Našli spôsob, ktorý vyhovuje obom,“ komentoval nemenovaný zdroj.

Niektorí fanúšikovia si myslia, že skutočným dôvodom záberov bola reklama na novú kolekciu značky Givenchy, ktorú navrhol dizajnér Matthew Williams. Jenner je totiž na fotkách oblečená do úplne nových kúskov z kolekcie Jar/Leto 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #sexy #Kylie Jenner #kožené šaty

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...