Z tejto novinky majú Kate a William ohromnú radosť! Bábätko je na svete

Kate a William ako dohadzovači nesklamali! Ich priatelia, ktorých dali dohromady, sa už tešia z prvého potomka.

22.10.2020 00:00
kate Foto: ,
Kráľovský pár, vojvodkyňa Kate a princ William.
debata

Táto správa potešila princa Williama a vojvodkyňu Kate – ich blízky priateľ, Thomas van Straubenzee (38), sa stal otcom. Mladý muž je priateľom princa Williama (38) z detstva a je tak úzko prepojený aj s vojvodkyňou Kate (38).

Zaujímavosťou je, že v lete si vzal za manželku Lucy Lanigan-O'Keeffeovú (32), učiteľku v škole, ktorú navštevujú princezná Charlotte (5) a princ George (7). Ako špekulovali po svadbe britské médiá, práve Kate a William mohli dvojicu zoznámiť a pohrať sa tak jemne s osudom dvoch mladých ľudí v pozícii „dohadzovačov“. Thomas van Straubenzee je krstným otcom princeznej Charlotte (5), dcéry Kate a Williama.

Ako informuje anglický časopis „Tatler“, jeho manželka porodila dcéru menom Mary. Pre ňu a Thomasa je to prvé spoločné dieťa. Ako píše spomínaný magazín, je celkom možné, že Mary bude mať krstného otca z kráľovskej rodiny.

Pre Van Straubenzeeho ide už o druhé manželstvo. V roku 2013 sa oženil s Melissou Percyovou, dcérou vojvodu z Northumberlandu. Pár sa rozviedol v roku 2016. Vzťah s Lucy Lanigan-O'Keeffeovou sa stal oficiálnym v apríli 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...