Gott miloval svojich fanúšikov! Ohromuje ich rok po smrti, toto pre nich vymyslel

Pred rokom, presne 1. októbra 2019, Slovensko a Čechy obletela smutná správa - zomrel spevák Karel Gott.

22.10.2020 08:54
Karel Gott Foto:
Spevák Karel Gott na zábere z roku 2016.
debata (3)

Na svojich fanúšikov však myslel aj v náročnom období, kedy bojoval s leukémiou. A hoci vedel, že jeho čas sa kráti, neprestával spievať. Ako prezradila jeho manželka, Ivana Gottová na Facebooku, jeho fanúšikov čaká už o pár týždňov veľké prekvapenie. Pri jeho realizácii stál Gottov kolega z hudobnej brandže, Richard Krajčo z kapely Kryštof. O čo ide?

„Milí priaznivci, teším sa, že už čoskoro budete počuť novú vianočnú pieseň Richarda Krajča, v ktorej spieva náš drahý Karel. Skladbu natočili spolu v januári 2019 a dohodli sme sa, že ju pustíme do sveta tento rok pred Vianocami, pretože vianočné piesne a Karel Gott jednoducho patria k sebe. Chceli sme vám dopriať pocit, že aj tieto Vianoce je Karel s nami,“ napísala okrem iného Ivana Gottová fanúšikom a zároveň zverejnila záber zo štúdia, na ktorom sa do objektívu usmievajú obaja speváci.

Samozrejme, u fanúšikov zosnulého speváka sa oznam teší ohromnému záujmu. Ako prezradil spevák Richard Krajčo pre reláciu Showtime na CNN Prima News, ku skladbe vznikol aj klip, ktorý dokončili len pred nedávnom. Podpísala sa pod neho jeho manželka, Karin Krajčová Babinská a objavia sa v ňom napríklad Iva Janžurová, Alois Švehlík či Lucie Štěpánková. Manželia Krajčovci zverejnili na Instagrame nasledovnú informáciu: Tento rok sa začnú Vianoce už 5. novembra a to spoločne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Letos začnou Vánoce už 5.listopadu ❤️ a to společně @karelgottagency

Príspevok, ktorý zdieľa Richard A Karin Krajčovi (@richard_a_karin),

Už v októbri sa mal do kín dostať dokument Olgy Malířovej Špátovej- Karel. Vzhľadom na situáciu v Čechách aj na Slovensku však zrušila produkčná spoločnosť Karel Gott Agency a distribučná spoločnosť Bontonfilm slávnostné premiéry, ako aj distribučnú premiéru plánovanú na 15. októbra. Sama Ivana Gottová sa v septembri liečila na ochorenie Covid-19.

Karel Gott, ktorý trpel akútnou leukémiou, zomrel 1. októbra 2019. 11. októbra sa na verejnej rozlúčke so zosnulým spevákom Karlom Gottom v pražskom paláci Žofín zúčastnilo 49 000 ľudí. 12. októbra sa konala zádušná omša na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta, za prítomnosti jeho manželky, Ivany Gottovej, dcér Charlotte Elly, Nelly Sofie, Dominiky a Lucie, a pozvaných hostí. Medzi nimi bol prezident Miloš Zeman, český premiér Andrej Babiš a desiatky hostí z umeleckého sveta – Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #duet #Vianoce #Richard Krajčo #Karel Gott #Ivana Gottová #koronavírus

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...