Susan Sarandon sa posťažovala na Cher: Nepekne ma vytlačila z úlohy

Rozdelenie úloh vo filmovom hite Čarodejnice z Eastwicku nebolo "s kostolným poriadkom," opísala Sarandon.

23.10.2020 00:00
Herečka Susan Sarandon. Foto: ,
Herečka Susan Sarandon.
debata

74-ročná herečka Susan Sarandon hrala vo filme z roku 1987 rozvedenú učiteľku hudby Jane Spoffordovú. V snímke, ktorá získala dve nominácie na Oscara, však mala pôvodne hrať inú rolu – sexi sochárku Alexandru Medfordovú. Po tejto úlohe však bažila jej kolegyňa, speváčka Cher. A aj ju dostala! Pre New York Post si na toto obdobie zaspomínala oscarová Susan Sarandon spolu so scenáristom filmu, Michaelom Cristoferom.

Susan Sarandon naznačila, že existovalo bolo „nejaké spojenie“ medzi producentom Jonom Petersomom a Cher, ktoré speváčke umožnilo klásť si takúto požiadavku na preobsadenie rolí.

„Prvýkrát ma obsadili do úlohy, ktorú potom hrala Cher. Zistila som to až po príchode do Los Angeles, pretože v tom čase som žila v Ríme. Zrazu som sa musela naučiť hrať na violončelo a to som v živote nehrala na žiadny nástroj. Povedali mi, že ak z projektu odídem, zažalujú ma, takže som nemala veľmi na výber,“ opísala herečka. Michael Cristofer dal Sarandonovej za pravdu: „Cher sa do tejto úlohy tak trochu natlačila.“

Našťastie, napokon všetko dobre dopadlo a medzi herečkami nezhody počas nakrúcania nepanovali. Susan Sarandon, Cher a herečka Michelle Pfeiffer vychádzali veľmi dobre a dokázali nájsť na inak pomerne iskrivom pľace cestu, ako spolu vychádzať. V zostave filmu hral výraznú rolu aj slávny Jack Nicholson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cher #Susan Sarandon

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....