Trumpov starší syn nenávidí otca, Ivanka je vraj lesbička... kto vytiahol tieto 'tajomstvá'?

Pred prezidentskými voľbami v USA sa začína poriadne pritvrdzovať a súčasný prezident Donald Trump dokonca začal útočiť na rodinu svojho protikandidáta Joa Bidena. Teraz sa dočkal nečakanej odpovede.

23.10.2020 11:30
debata (4)
Speváčka a televízna celebrita Aubrey... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Paris Hilton 30th Birthday Speváčka a televízna celebrita Aubrey O'Day na archívnom zábere z roku 2011.

Postarala sa o ňu Aubrey O'Day, speváčka a celebritka, ktorá tiež kedysi účinkovala v populárnej biznis reality-šou Celebrity Apprentice, v ktorej Trump porotcoval. Pre magazín People prezradila, že mala milenecké aféru s jeho synom Donaldom Jr. a to už v čase, keď bol ženatý. Mala sa skončiť po tom, čo jeho manželka objavila ich spoločnú komunikáciu na mobilnom telefóne.

„Obaja sme si mysleli, že sme našli našu spriaznenú dušu. Bolo to niečo, o čom sme sa často zhovárali. Spriaznená duša je niekto, s kým strávite istý čas a odrazu máte pocit, že ste ako jeden. Toto som prežívala s Donom,“ prezradila pre časopis O'Day.

Speváčku vraj poriadne zasiahlo, ako sa v ostatnej prezidentskej debate hlava štátu znížila k tomu, že začala urážať rodinu svojho protikandidáta. Aj preto sa rozhodla údajne, že Trumpa určite podporovať nebude. Na svojom Twitteri tiež pridala šokujúce „fakty“ na margo samotnej prezidentskej rodiny.

„Tak, keďže Trump dnes ponížil svoju debatu na zhadzovanie a urážanie rodiny… Don Jr. nenávidí svojho otca, Ivanka je utajená lesbička, Eric pretiahol Miss Universe na svojom kancelárskom stole v čase, keď už bol ženatý so svojou terajšou manželkou..,“ dá sa prečítať na jej Twitteri. O'Day tiež doplnila informáciu, že má esemesky od Donalda Jr., v ktorých stojí opis situácie, ako sa najmladší syn prezidenta Trumpa, Barron Trump správal v súkromnom lietadle. „Nechutilo mu jedlo, tak hodil tanier cez celé lietadlo do letušky,“ napísala tiež speváčka.

Aká je pravdivosť týchto tvrdení, je ťažké posúdiť. Zástupcovia amerického prezidenta sa k nim zatiaľ nevyjadrili.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #tajomstvá #Donald Trump jr. #Aubrey O´Day

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...