Lalalalala... česká hviezda z Eurovízie spieva o ťažkých časoch pre umelcov

Reakciou na súčasnú zložitú dobu je podľa slov autora hudobná novinka s názvom Lalalalalalalalalala. Tento singel nahral Mikolas Josef, mladý Čech, ktorý valcuje internet.

23.10.2020 15:06
Mikolas Josef Foto: ,
Spevák Mikolas Josef na archívnom zábere v semifinálovom kole Eurovízie.
debata

„Jeho skladby dosahujú stámiliónové pozretia na YouTube a patrí tiež k najviac streamovaným umelcom v českej histórii,“ priblížila manažérka Eva Sládková umelca, ktorý sa dostal do zoznamu úspešných 30 pod 30 a bodoval v Eurovízii.

Mikolas Josef nedávno oslávil 25 rokov, na konte má však viac úspechov ako oveľa starší umelci. V sedemnástich získal najvyššie ocenenie od London Academy of Music and Dramatic Arts, v pesničkovej súťaži Eurovízia bol dosiaľ najúspešnejším Čechom, keď dosiahol na šiestu priečku.

„Mikolas má zaujímavý príbeh. Kariéru začal hraním na ulici buskingom, pracoval tiež ako model. Na tvorbu hudby a výrobu videoklipov si zarábal upratovaním kancelárií,“ prezradil o úspešnom hudobníkovi jeho slovenský manažér Dalibor Frankovič.

„Má 52 miliónov streamov v rámci jeho Top 10 populárnych singlov a viac ako 100 miliónov pozretí na YouTube. Kariéru si vybudoval vlastným písaním hudby a textov, ako aj réžiou a choreografiou klipov,“ dodal.

Aktuálne prichádza Mikolas Josef s novým singlom Lalalalalalala­lalala, na ktorý jeho fanúšikovia dlho čakali. „Singel je reakciou na súčasnú zložitú dobu, je o odmietaní neúprimných vzťahov, takzvaných fake love, o odmietaní falošného sveta sociálnych sietí, ale tiež o zložitej situácii umelcov v dobe, keď je ohrozená ich existencia a neprichádzajú pre nich žiadne skutočné riešenia,“ vysvetľuje Mikolas.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #singel #Mikolas Josef

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...